9

Notiks “S!-Skate” sacensību seriāla pirmais posms

20.05.2019

Ceturtdien, 23.maijā, plkst. 18.30 (reģistrācija no plkst. 17.30) Fischer Slēpošanas centrā tiks dots starts “S!-Skate” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriāla pirmajam posmam. Sacensību seriāls norisināsies trīs posmos, otrais sacensību seriāla posms paredzēts 20.jūnijā un trešais posms 29.augustā. “S!-Skate” sacensību seriāls jau kļuvis par tradīciju un pulcē gan mazus, gan lielus skrituļslidotājus un rollerslēpotājus.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas un rollerslēpošanas iemaņas. Skrituļslidošanas  open grupās dalībnieki startēs ar fitnesa klases slidām, kurām ir augstais slidzābaks. Kopumā sacensību dalībnieki startēs 30 grupās, ņemot vērā vecumu un meistarības līmeni.

Sacensību pirmajā posmā plānots brīvais starts ar kontrollaiku. Mazākie S-6 un S-8 grupas dalībnieki startēs plkst. 18.30, no V-6 un V-8 grupām plkst. 18.45 un skrituļos 10 minūtes 200 metru stadiona aplī. Rollerslēpotāji no SV-Open un SV-Open Junioru grupas startēs 18.30, bet visām pārējām skrituļslidošanas grupām būs brīvais starts no plkst. 19.30 līdz 20.00.

Sacensību starts plānots no plkst.18.30, bet reģistrācija jau no plkst.17.30  Fischer Slēpošanas centrā Puķu ielā 4, Siguldā. Ir atvērta arī elektroniskā pieteikšanās sacensībām  Fischer Slēpošanas centra tīmekļa vietnē.

Reģistrējoties un apmaksājot sacensību dalības maksu tiešsaistē visiem sacensību posmiem, atlaide – līdz 30%. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. Sacensību noslēgumā tiks organizēta loterija, līdz ar to vērtīgas balvas iegūs ne tikai labākie, bet arī veiksmīgākie sacensību dalībnieki.

Reģistrācija un sacensību nolikums pieejams šeit. 

Sacensību seriālu “S!-Skate” organizē sporta klubs “Apex” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un Fischer Slēpošanas centru. Sacensības atbalsta – “Fischer Latvia”, Biedrība “A2”, AS “Hanzas maiznīca”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, Sigulda adventures, SIA “StarKite”, SIA “Siguldas saldējums”, Veikals “X Sports”, Piedzīvojumu parks “Mežakaķis” un apvienība “Dabas laboratorija”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu