5

10.februārī norisināsies S! FISCHER Ziemas skolēnu čempionāta 3. posms

08.02.2017

Piektdien, 10.februārī, notiks S!-Fischer 2017 Ziemas skolēnu čempionāta distanču slēpošanā trešais sacensību posms. Sacensības norisinās četros posmos, kur katrā jāveic gan atšķirīgas distances, gan jāpielieto abu veidu slēpošanas tehnikas (slīdsolis un klasiskais solis).

Trešajā sacensību posmā plānots slēpojums klasiskajā solī, savukārt plānotā distance atkarībā no skolēnu vecuma grupas 600 metri līdz 4,8 km.

Sacensību dalībnieki cīnās gan par individuālām medaļām, gan par galveno balvu, kas tiek piešķirta skolai ar visaugstāko iegūto punktu skaitu kopvērtējumā. Arī šajā gadā galveno balvu – dāvanu karti 1500.00 EUR apmērā slēpošanas inventāra iegādei nodrošina FISCHER. Otrajai un trešajai vietai balvas no BRIKO Maplus smēriem un aksesuāriem. 

Pirmajā sacensību posmā, kas norisinājās 13. janvārī, piedalījās teju 200 dalībnieki no vairāk kā 30 Latvijas skolām, savukārt otrajā sacensību posmā, kas norisinājās 27.janvārī, piedalījās teju 300 dalībnieki no gandrīz 40 Latvijas skolām. Aktīvā dalība pasākumā S!-Fischer ziemas skolēnu čempionātu padara par vienu no aukstās sezonas apmeklētākajiem un gaidītākajiem skolu sporta pasākumiem. 

Sacensību sākums plkst. 11:00, Fischer Slēpošanas centrā, Puķu ielā 4, Siguldā. Sacensību nolikums un plašāka informācija pieejama:  http://www.ba2.lv   un   http://www.infoski.lv

Dalībnieki aicināti reģistrēties, sūtot e-pastu: uz fsc@sigulda.lv

Sacensību rīkotājs ir Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada Dome sadarbībā ar Fischer Latvia.

x

Nosūtīt ziņu