5

25.aprīlī notiks MomyFit treniņš māmiņām kopā ar bērniem

12.04.2017

Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas ietvaros 25.aprīlī plkst.11.00 Fischer Slēpošanas centrā notiks MomyFit treniņš māmiņām kopā ar bērniem treneres Evitas Berces vadībā.

MomyFit  ir īpaši radīta sporta nodarbība jaunajām māmiņām ar bonusu - iespēju sportot kopā ar savu mazuli pie rokas vai ratos.

Treniņa metodika ir īpaši izstrādāta un pielāgota jauno māmiņu fizioloģiskajam pēcdzemdības stāvoklim. Nodarbība ir paredzēta un pielāgota dažādiem sagatavotības līmeņiem un katra mamma var pildīt tik daudz vingrinājumus, cik jūtas par saviem spēkiem un veselību pārliecināta.

Treniņa sākumā iesildīšanās ar lēnu skrējienu un viegliem iesildīšanās vingrinājumiem. Treniņa galvenajā daļā, ar dažādiem vispārīgiem un specifiskiem vingrinājumiem tiek nodarbinātas visas galvenās muskuļu grupas – mugura, pleci, rokas, kājas un prese. Treniņš beidzas ar lokanības vingrinājumiem un atsildīšanos.

MomyFit trenerei Evitai Bercei aktīvs dzīvesveids ir ieliks jau šūpulītī no abiem vecākiem un kļuvis par neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Šādu dzīves filozofiju Evita vēlas nodot arī saviem abiem dēliem un tādēļ labprāt sporto ar viņiem kopā!

Pasākums ir bezmaksas.

Visas Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas aktivitātes pieejamas: https://www.sigulda.lv/public/lat/jaunumi/13612/

 



x

Nosūtīt ziņu