-0

Skrituļslidotājus pulcēs „S!-Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla otrais posms

08.05.2017

Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties „S!-Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla otrajā posmā. Pasākums norisināsies 11.maijā no plkst.18.30 un šajā sacensību posmā plānots intervāla starts, kurā veicamās distances garums atkarībā no dalībnieku vecuma grupas būs sākot no 200 metriem.

Skrituļslidošanas seriāls tika uzsākts 13.aprīlī, pulcējot vairāk nekā 100 dalībnieku. Kopumā sacensības tiks aizvadītas jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas, un kuram ir atbilstošs veselības stāvoklis. Kopumā sacensību dalībnieki, ņemot vērā savu vecumu un meistarības līmeni, var izvēlēties startēt kādā no 26 dažādām vecuma grupām.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama Fischer Slēpošanas centra Facebook kontā www.facebook.com/fischersleposanascentrs/ , savukārt reģistrēties sacensībām var biedrības A2 mājas lapā www.ba2.lv

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl četri „S! – SKATE” skrituļslidošanas posmi – 1. jūnijā, 20. jūlijā, 3.augustā un 21. septembrī.

Katrā posmā 1. – 3.vietu ieguvējus apbalvos ar diplomiem un sponsoru piemiņas veltēm. Sezonas kopvērtējumā 1.– 3.vietu ieguvējus visās vecuma grupās apbalvos ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada Domes, biedrības A2, Fischer Latvia, Briko Maplus smēriem, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parka ,,Tarzāns” un SIA ,,Siguldas Saldējums”.

Gaidām sportistus, ģimenes, draugus un citus līdzjutējus aizraujošās gada siltās sezonas sporta sacensībās! Jau drīzumā – 25.maijā Fischer Slēpošanas centrā tiks aizsākts arī  „S!-Velo 2017” velobraukšanas seriāls, kurā dalībnieki var izvēlēties startēt kādā no 22 vecuma grupām, arī šīs sacensības norisināsies ar intensitāti reizi mēnesī – ceturtdienu vakaros.

Atgādinām, ka gada siltajā sezonā Siguldas novada iedzīvotājiem ar Siguldas novada ID kartēm Fischer Slēpošanas centra trases izmantošana ir bezmaksas un inventāra noma ar 10% atlaidi. Citu novadu iedzīvotajiem maksa par trasi ir 1.50 EUR, savukārt skolēniem, studentiem un pensionāriem ir 10% atlaide.

S!-SKATE skrituļslidošanas sacensību nolikums

 



x

Nosūtīt ziņu