9

„S!–Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla trešais posms pulcē 103 sportotājus

02.06.2017

Ceturtdien, 1.jūnijā Fischer Slēpošanas centrā, neskatoties uz vēso un lietaino laiku ar plašu skrituļslidotāju apmeklētību tika aizvadīts „S!–Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla trešais posms. Sacensībās piedalījās 103 dažāda gadagājuma skrituļslidotāji no dažādām Latvijas pilsētām.

Dalībnieki sacentās ieskaites grupās, kas tika sadalītas pēc vecuma un meistarības līmeņiem ar iespēju izvēlēties starp elites un „open” jeb atvērto grupu. Šajā sacensību posmā dalībnieki sacentās brīvajā startā ar kontrollaiku, jaunākie dalībnieki startēja pa 200 metru apli, bet pārējās dalībnieku grupas pa 1,2 km apli.

Sacensību rezultāti tiek apkopoti un būs pieejami nedēļas nogalē Fischer Slēpošanas centra Facebook profilā https://www.facebook.com/fischersleposanascentrs/

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl trīs „S! – Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla posmi. Nākamās skrituļslidošanas sacensības ar intervāla starta disciplīnu notiks 20. jūlijā, bet pēdējie divi skrituļslidošanas seriāla posmi norisināsies 3.augustā un 21. septembrī.

Sacensības notiek jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas, un kuram ir atbilstošs veselības stāvoklis.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada Domes, biedrības A2, Fischer Latvia, Briko Maplus smēriem, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parka ,,Tarzāns” un SIA ,,Siguldas Saldējums”.

Lieliem un maziem skrituļslidotājiem, kuri vēlas apgūt skrituļslidošanas iemaņas vai vēlas uzlabot un pilnveidot esošās prasmes Fischer Slēpošanas centrs š.g. 14.jūnijā piedāvā skrituļslidošanas apmācības treniņu profesionālā Latvijas skrituļslidošanas izlases dalībnieka un trenera Laura Bitenieka vadībā. Nodarbības cena 7 EUR. Interesentus lūdzam līdz š.g. 12.jūnijam pieteikties Fischer Slēpošanas centrā, pa tālruņiem 67970262 un 29118847, pa e-pastu fsc@sigulda.lv vai nosūtot ziņu Fischer Slēpošanas centra Facebook profilā.

Gada siltajā sezonā Siguldas novada iedzīvotājiem ar Siguldas novada ID kartēm Fischer Slēpošanas centra trases izmantošana ir bezmaksas un inventāra noma ar 10% atlaidi. Citu novadu iedzīvotajiem maksa par trasi ir 1,5 EUR, savukārt skolēniem, studentiem un pensionāriem ir 10% atlaide. Centra nomā ir pieejams arī  inventārs sporta aktivitāšu cienītājiem, kuri vēlas apgūt skrituļslidošanu un rollerslēpošanu.


 

x

Nosūtīt ziņu