12

Šonedēļ lieli un mazi velobraucēji aicināti uz „S!-Velo 2017” otro posmu

12.06.2017

Fischer Slēpošanas centrs 2017.gada 15.jūnijā aicina piedalīties „S!-Velo 2017” sacensībās –aizraujošā riteņbraukšanas seriālā lieliem un maziem entuziastiem, kas pirmajā posmā pulcēja vairāk nekā 200 dalībniekus. Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau trešo gadu un no šī gada pulcē arī pieaugušos. Arī sacensībās veicamās distances, atkarībā no sportotāju vecuma, ir sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem.

Kopumā interesenti var startēt 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem –  dipu-dapu klasē, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi – 1977.gadā un agrāk dzimušiem sportistiem. Riteņbraucēji var piedalīties arī open jeb atklātajā grupā interesentiem bez lielas sacensību pieredzes.

Sacensību pirmais starts plkst.18.00, savukārt dalībnieku numuru saņemšana no plkst.17.30.

Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama Fischer Slēpošanas centra Facebook kontā www.facebook.com/fischersleposanascentrs/ un Siguldas Sporta centra mājas lapā, kurā iespējams veikt arī iepriekšēju reģistrāciju sacensībām.

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl trīs „S! – Velo” riteņbraukšanas seriāla posmi – 13.jūlijā, 24.augustā un noslēdzošais posms – 28.septembrī.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada Domes, biedrības ,,A2”, SIA ,,Veloprofs”, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Siguldas Saldējums”, DabLab un bērnu centra “Kā mājās”.

Gada siltajā sezonā Fischer Slēpošanas centrā bez „S!-Velo 2017” riteņbraukšanas seriāla norisinās vēl vairāki sacensību seriāli – „S!–Skate 2017” skrituļslidošanas seriāls, kā arī skriešanas un nūjošanas seriāls „Siguldas apļi 2017”.

Fischer Slēpošanas centrā apmeklētājiem ir pieejama 1.4 km gara asfaltēta trase, kas ir piemērota vieta, lai apgūtu skrituļslidošanas, rolerslēpošanas, velobraukšanas un nūjošanas iemaņas. Centra nomā ir pieejams inventārs sporta aktivitāšu cienītājiem, kuri vēlas apgūt skrituļslidošanu un rollerslēpošanu.

Gaidām mazus un lielus sportistus un citus līdzjutējus aizraujošās riteņbraukšanas sacensībās!

x

Nosūtīt ziņu