6

Visi lielie un mazie velobraucēji tiekamies „ S!-Velo 2017” ceturtajā posmā

21.08.2017

Jau šo ceturtdien, 24.augustā Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Velo 2017” sacensību ceturtais posms. ,,S!-Velo 2017” ir aizraujošs sacensību seriāls ikvienam riteņbraukšanas entuziastam, kas jau šīs vasaras pirmajos trijos posmos pulcēja vairāk nekā 500 lielus un mazus dalībniekus.

Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau trešo gadu un no šī gada piedāvā iespēju savus spēkus izaicināt arī pieaugušajiem. Sacensībās veicamās distances ir sākot no 400 metriem līdz 15 kilometriem, atkarībā no sportotāju vecuma. Kopumā var startēt 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem – dipu-dapu klasē, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi – 1977.gadā un agrāk dzimušiem sportistiem. Riteņbraucēji var piedalīties arī open jeb atklātajā grupā, kas ir paredzēta dalībniekiem bez lielas sacensību pieredzes.

Iesakām uz sacensībām ierasties savlaicīgi. Starta numuru saņemšana un precizēšana sākas no plkst. 17.30 un sacensību pirmais starts no plkst. 18.00 – 19.30 (brīvais starts). Savukārt S – dipu-dapu un V – dipu-dapu klases startēs no plkst. 19.00 – 19.20.


Piesakoties dalībai sacensībās interneta vietnē katra posma iepriekšējā dienā līdz plkst.17.00, dalības maksa ir no 2 līdz 5 eiro, atbilstoši vecuma grupai. Savukārt piesakoties dalībai sacensību dienā, maksa ir no 3 līdz 7 eiro.
Siguldas novada iedzīvotājiem, uzrādot ID karti, atlaide ir 10%
Dalības maksā iekļauts dalībnieka numurs, laika kontroles čipa īre, rezultātu nodrošināšana, diplomi posmu uzvarētājiem, kausi kopvērtējuma uzvarētājiem, nomarķētas un sagatavotas trases, WC sacensību centrā.

Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū.

Ar rudens iestāšanos, 28.septembrī notiks ,,S!-Velo 2017” noslēdzošais posms, kurā visi mīļi aicināti izbaudīt vēl pēdējās siltās rudens dienas svaigā gaisā. Atgādinām, ka septembra beigās un oktobra sākumā norisināsies pēdējie posmi „S!–Skate 2017” skrituļslidošanas seriālam, kā arī skriešanas un nūjošanas seriālam „Siguldas apļi 2017”.

Vienlaikus Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties arī sacensībās „Orientēšanās labirints 2017”, kas norisināsies līdz 30.septembrim centra darba laikā. Sezonas noslēgumā tiks apkopoti kopējie rezultāti un katrā grupā labākie trīs rezultātu īpašnieki tiks apbalvoti ar balvām no Asics Latvija un Isostar Latvija. Bērnu grupas pirmo vietu ieguvēji iegūs balvā organizētu bērnu ballīti 180 EUR vērtībā no Flamingos, bet absolūti ātrākais skrējējs ,,Open” grupā iegūs lielo sacensību balvu – Asics sporta apavus.

x

Nosūtīt ziņu