2

Lieli un mazi velobraucēji aicināti piedalīties „S!-Velo 2017” trešajā posmā

10.07.2017

Fischer Slēpošanas centrs š.g. 13.jūlijā aicina piedalīties „S!-Velo 2017” sacensībās – aizraujošā riteņbraukšanas seriālā lieliem un maziem entuziastiem, kas tā pirmajos divos posmos pulcēja vairāk nekā 400 dalībniekus. Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau trešo gadu un no šī gada pulcē arī pieaugušos. Arī sacensībās veicamās distances, atkarībā no sportotāju vecuma, ir sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem.

Kopumā interesenti var startēt 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem –  dipu-dapu klasē, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi – 1977.gadā un agrāk dzimušiem sportistiem. Riteņbraucēji var piedalīties arī ,, open" jeb atklātajā grupā interesentiem bez lielas sacensību pieredzes.

Sacensību pirmais starts plkst.18.00, savukārt dalībnieku numuru saņemšana no plkst.17.30.

Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū.

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl divi „S! – Velo” riteņbraukšanas seriāla posmi – 24.augustā un 28.septembrī.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, biedrības ,,A2”, SIA ,,Veloprofs”, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Siguldas Saldējums”, DabLab un bērnu centra ,,Kā mājās”.

Gada siltajā sezonā Fischer Slēpošanas centrā bez „S!-Velo 2017” riteņbraukšanas seriāla norisinās vēl vairāki sacensību seriāli – „S!–Skate 2017” skrituļslidošanas seriāls, kā arī skriešanas un nūjošanas seriāls „Siguldas apļi 2017”.

Vienlaikus Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties arī sacensībās „Orientēšanās labirints 2017”, kas  tiek organizētas sadarbībā ar biedrību ,,A2” un Asics Latvija un norisināsies līdz 30.septembrim centra darba laikā. Sezonas noslēgumā tiks apkopoti kopējie rezultāti un katrā grupā labākie trīs rezultātu īpašnieki tiks apbalvoti ar balvām no Asics Latvija un Isostar Latvija. Bērnu grupas pirmo vietu ieguvēji iegūs balvā organizētu bērnu ballīti 180 EUR vērtībā no Flamingos, bet absolūti ātrākais skrējējs ,, open” grupā iegūs lielo sacensību balvu – Asics sporta apavus.

 

 

x

Nosūtīt ziņu