2

Siguldu ierūcinās triāls un Ekstrēmā daudzcīņa motosportā

21.07.2017

20.augustā Fischer Slēpošanas centrā notiks vēl nebijis sporta pasākums Siguldā – Latvijas čempionāta triālā 4.posms un Ekstrēmās daudzcīņas motosportā 2.posms, kas pulcēs spēcīgākos Baltijas motosportistus – kā iesācējus, amatierus un bērnus, tā arī profesionāļus.

Pieteikšanās sacensībām visiem sportistiem līdz 14.augustam

Triālā tiešsaistē http://ej.uz/jsix
Esktrēmā daudzcīņa tiešsaistē http://ej.uz/cqvz

Sacensību trase Siguldā sastāvēs no dabīgi un mākslīgi veidotiem šķēršļiem un tā būs izvietota “Laurenčos”, Lorupes tiltu apkārtnē un „Siguldas Būvmeistars” grants karjerā „Lorupe”. Plānots, ka sacensībās piedalīsies vairāk kā 60 labākie Baltijas triālisti un motociklisti Ekstrēmajā daudzcīņā.


Paralēli triālam Siguldā norisināsies jaunais sacensību seriāls – Kluba kauss Ekstrēmajā daudzcīņā, kurā varēs piedalīties ar visu veida, tai skaitā krosa un enduro motocikliem. Daudzcīņa sastāvēs no triāla posmiem, kurus tās dalībnieki „Pro” un „Iesācēju” klāsē veiks plecu pie pleca ar triāla čempionāta dalībniekiem, kā arī krosa un apvidus ātruma testiem.

Latvijas čempionāta līderis abosolūtajā vērtējumā ir Eiropas triāla čempionāta Elites grupas braucējs Andris Grīnfelds (Agarska Triāla klubs), kas cita starpā piedalīsies Siguldas trases izveidē. Savukārt Ekstrēmajā daudzcīņā pēc aizvadītā pirmā posma Priežkalnos vadībā ir titulētais enduro braucējs Lauris Ermanis (Motosports Racing Team).

Sacensību starta un finiša atrašānās vieta - Fischer Slēpošanas centrs, Puķu iela 4, Sigulda. GPS 57°08'25.6"N 24°49'07.0"E

Ieeja skatītājiem būs bezmaksas un pasākuma laikā darbosies bufete.

Visiem sacensību dalībniekiem būs iespēja apskatīt Mazās Brīnumzemes miniatūrās pasaules ekspozīcijas www.mazabrinumzeme.lv

Detalizētāka informācija www.lamsf.lv  un Facebook.com/SiguldasMiniTriāls

Sacensību sadarbības partneri: Siguldas novada pašvaldība, Dabas aizsardzības pārvalde, Gaujas Nacionālais parks, Sporta klubs LRK, SIA Ulle, Latvijas Valsts meži, Latvijas Valsts ceļi, Siguldas Būvmeistars, Fischer Slēpošanas centrs, Maiznīca Flora, Motosports, Straupes pienotava, Straupes Hanzas tirdziņš, Mazā brīnumzeme un TBD.

Tiekamies Siguldā!

x

Nosūtīt ziņu