8

„S!-Velo 2017” sacensību ceturtais posms pulcē vairāk nekā 200 velobraucējus

25.08.2017

Laikapstākļi mūs lutināja un pelēkā, lietainā 24.augusta diena pārvērtās saulainās sacensībās, kas Fischer Slēpošanas centrā pulcējā vairāk nekā 200 lielus un mazus velosipēdistus, lai kopīgi dotos riteņbraukšanas seriāla “S!-Velo 2017” ceturtā posma trasēs.

Sacensības norisinājās 22 vecuma grupās un, atkarībā no sportotāju vecuma, dalībnieki veica distances sākot no 400 metriem līdz 15 kilometriem. Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau trešo gadu un no šī gada piedāvā iespēju savus spēkus izaicināt arī pieaugušajiem.

Visus rezultātus jau tuvākajā laikā būs iespējams apskatīt biedrības A2 mājas lapā www.ba2.lv , Fischer Slēpošanas centra Facebook profilā, kā arī sacensību norises vietā Fischer Slēpošanas centrā.

Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū. Noslēdzošais „S! – Velo” riteņbraukšanas seriāla posms norisināsies 28.septembrī, kad arī notiks noslēdzošā seriāla apbalvošanas ceremonija. Sacensību norise nebūtu iespēja bez mūsu lieliskajiem atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldība, biedrība A2, SIA ,,Veloprofs”, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Siguldas Saldējums”, DabLab un bērnu centrs ,,Kā mājās”.

Atgādinām, ka septembra beigās un oktobra sākumā norisināsies pēdējie posmi arī „S!–Skate 2017” skrituļslidošanas seriālam un skriešanas, nūjošanas seriālam „Siguldas apļi 2017”.
Vienlaikus Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties arī sacensībās „Orientēšanās labirints 2017”, kas norisināsies līdz 30.septembrim centra darba laikos. Sezonas noslēgumā tiks apkopoti kopējie rezultāti un katrā grupā labākie trīs rezultātu īpašnieki tiks apbalvoti ar balvām no Asics Latvija un Isostar Latvija. Bērnu grupas pirmo vietu ieguvēji iegūs balvā organizētu bērnu ballīti 180 EUR vērtībā no Flamingos, bet absolūti ātrākais skrējējs ,,Open” grupā iegūs lielo sacensību balvu – Asics sporta apavus.

x

Nosūtīt ziņu