8

9.martā norisināsies „S!-Fischer 2018 Ziemas skolēnu čempionāta” noslēdzošais posms

07.03.2018

Piektdien, 9.martā Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts” distanču slēpošanā noslēdzošais posms, kurā dalībniekiem būs jāveic distance brīvajā stilā ar intervāla startu.

„S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts” kopumā norisinās četros posmos, kuros Latvijas skolēni cīnās par galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei no Fischer Latvia.

Trešajā posmā, kas notika 23.februārī startēja 154 dalībnieki, pārstāvot 24 Latvijas skolas no visiem Latvijas reģioniem. Pēc trešā posma pārliecinoši vadībā ir Madonas pilsētas vidusskola ar 22785 punktiem, otrajā vietā ir Siguldas Valsts ģimnāzija ar 21886 punktiem un trešajā vietā ir Laurenču sākumskola ar 21362 punktiem. Ceturtajā vietā ierindojās Lejasciema vidusskola ar 20785 punktiem, piektajā vietā Madonas Valsts ģimnāzija ar 16856 punktiem un sešinieku noslēdz Pļaviņu novada ģimnāzija ar 15840 punktiem.

„S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts” Siguldā notiek jau ceturto gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā sacensībās kopumā piedalījās 38 skolas, pulcējot teju 800 distanču slēpotājus. Skolu interese, bērnu un jauniešu aktīvā dalība pasākumā „S!-Fischer ziemas skolēnu čempionātu” ierindo starp ziemas populārākajiem un apmeklētākajiem skolu sporta pasākumiem Latvijā.

Fischer Slēpošanas centrs piedāvā slēpotājiem vienīgo saldēto trasi Austrumeiropā 1,25 kilometrus garumā, zem kuras izbūvētā saldējošā sistēma ļauj uzturēt sniega segumu pat mainīgos laikapstākļos, tādējādi pagarinot slēpošanas sezonas ilgumu.

Ir atvērta elektroniskā pieteikšanās Fischer Slēpošanas centra mājas lapā, kur pieteikties var līdz 8.marta plkst.15.00. http://www.siguldassports.lv/lv/fisher_sleposanas_trase/pasakumi/sacensibas/
Sacensības organizē: Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Fischer Latvia.

 

x

Nosūtīt ziņu