5

Šonedēļ „S!-Velo 2018” pirmais posms

23.04.2018

Fischer Slēpošanas centrs 2018. gada 26. aprīlī aicina piedalīties „S!-Velo 2018” pirmajā posmā, kas atklās aizraujošu riteņbraukšanas seriālu lieliem un maziem riteņbraukšanas entuziastiem. Riteņbraukšanas seriāls norisināsies jau ceturto gadu. Sacensībās veicamās distances, atkarībā no sportotāju vecuma, būs sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem.

Kopumā varēs startēt 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem – dipu-dapu klasē, kurā startēs meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi. Riteņbraucēji varēs piedalīties arī open jeb atklātajā grupā interesentiem bez lielas sacensību pieredzes.
Starts no plkst.18.00-19:30 (brīvais starts), savukārt dalībnieku numuru saņemšana no plkst.17.30.
Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū.


Plašāka informācija par pasākumu pieejama Fischer Slēpošanas centra Facebook kontā www.facebook.com/fischersleposanascentrs/ un Siguldas Sporta centra mājas lapā www.siguldassports.lv.

Šogad jaunums-iespēja reģistrēties un apmaksāt dalību tiešsaistē, iegūstot atlaidi: http://www.siguldassports.lv/lv/fisher_sleposanas_trase/pasakumi/sacensibas/ Ja reģistrēsies un apmaksāsi dalību uz visiem posmiem, iegūsi atlaidi līdz pat 30%.

Šajā sezonā plānoti vēl četri „S! – Velo” riteņbraukšanas seriāla posmi – 31.maijā, 28.jūnijā, 26.jūlijā un noslēdzošais posms – 30.augustā.


Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, Fischer Latvia, Biedrības “A2”, Fischer Slēpošanas centra, SIA “Rīgas Piensaimnieks”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, SIA “Veloprofs.lv”, SIA “Siguldas saldējums”, Dabas laboratorija, Dobeles Dzirnavnieks, Piedzīvojumu parks “Tarzāns”, kafejnīca “Mr.Biskvīts”.


Gada siltajā sezonā Fischer Slēpošanas centrā norisinās vēl vairāki sacensību seriāli – „S!–Skate 2018” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas seriāls, kā arī skriešanas un nūjošanas seriāls „S! – Skrien 2018”.


Fischer Slēpošanas centrā apmeklētājiem ir pieejama 1.4 km gara asfaltēta trase, kas ir piemērota vieta, lai apgūt skrituļslidošanas, rollerslēpošanas, velobraukšanas un nūjošanas iemaņas. Centra nomā ir pieejams inventārs sporta aktivitāšu cienītājiem, kuri vēlas apgūt skrituļslidošanu un rollerslēpošanu.
Gaidām mazus un lielus sportistus un citus līdzjutējus aizraujošās riteņbraukšanas sacensībās!


Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa, Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
SIA “Siguldas Sporta serviss”
Tālr. +371 26147165, E-pasts: aneta.galdina@sigulda.lv

x

Nosūtīt ziņu