13

„S!-Velo 2018” sacensību pirmais posms pulcē 178 velobraucējus

27.04.2018

Ceturtdien, 27. aprīlī Fischer Slēpošanas centrā pulcējās 178 lieli un mazi velosipēdisti, lai dotos riteņbraukšanas seriāla “S!-Velo 2018” pirmā posma trasēs. Laikapstākļi mūs vakar lutināja un lietus, kas grasījās mūs pārsteigt, tā arī nesākās. Sacensības norisinājās 22 grupās un, atkarībā no sportotāju vecuma un pieredzes, dalībnieki veica distances sākot no 400 metriem līdz 20 kilometriem. Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau ceturto gadu un ir kļuvis par vienu no sacensību tradīcijām Siguldā.

Pirmā posma rezultātus var apskatīt www.siguldassports.lv mājas lapā, Fischer Slēpošanas centra pasākumu sadaļā, Facebook profilā, kā arī sacensību norises vietā, Puķu ielā 4, Siguldā. Facebook profilā pieejamas arī sacensību bildes. 

S!-Velo mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū. Šajā sezonā plānoti vēl četri „S! – Velo” riteņbraukšanas seriāla posmi – 31.maijā, 28.jūnijā, 26.jūlijā un noslēdzošais posms – 30.augustā. Noslēdzošajā „S! – Velo” riteņbraukšanas seriāla posmā norisināsies arī seriāla apbalvošanas ceremonija, kad uzzināsim labākos riteņbraucējus.

Sacensību norise nebūtu iespēja bez mūsu lieliskajiem atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, Fischer Latvia, Biedrības “A2”, Fischer Slēpošanas centrs, SIA “Rīgas Piensaimnieks”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, SIA “Veloprofs.lv”, SIA “Siguldas saldējums”, Dabas laboratorija, Dobeles Dzirnavnieks, Piedzīvojumu parks “Tarzāns”, kafejnīca “Mr.Biskvīts”.

Atgādinām, ka drīzumā sāksies vēl divi sacensību seriāli: 10. maijā skriešanas, nūjošanas seriāls „S!-Skrien 2018” un 24.maijā skrituļslidošanas un rollerslēpošanas seriāls „S!-Skate 2018”.

Plašāka informācija par Fischer Slēpošanas centrā notiekošajiem pasākumiem ir pieejama centra Facebook profilā un mājas lapā www.siguldassports.lv.


 

 

 

x

Nosūtīt ziņu