1

Visi lielie un mazie velobraucēji tiekamies „ S!-Velo 2018” 2.posmā

28.05.2018

Reģistrācija „ S!-Velo 2018” 2.posma sacensībām ir atvērta. 31.maijā pulcēsimies Fischer Slēpošanas centrā, lai atklātu „S!-Velo 2018” sacensību seriāla 2.posmu.

Reģistrējies sacensībām šeit. 

,,S!-Velo 2018” jau šīs vasaras 1.posmā pulcēja vairāk nekā 170 dalībniekus. 2.posma sacensību starts plānots no plkst.18.00 līdz 19.30 (brīvais starts), S-dipu dapu un V-dipu dapu startēs no plkst.19.00 līdz 19.20. Sacensībās veicamās distances būs no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem, atkarībā no sportotāju vecuma un fiziskās sagatavotības.

Kopumā sacensībās var startēt 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem – dipu-dapu klasē, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi – 1977.gadā un agrāk dzimušiem sportistiem. Riteņbraucēji var piedalīties arī open jeb atklātajā grupā, kas ir paredzēta dalībniekiem bez lielas sacensību pieredzes.

2.posma sacensību absolūti ātrākajiem apļa laika uzrādītājiem SV grupās, kuriem būs jāveic 1,2 kilometru, 2 kilometru, kā arī 5 kilometru apļa distance, iegūs Fatbike piedzīvojumu specbalvu no Fischer Slēpošanas centra. Specbalvas uzvarētājus paziņošana notiks 3.posmā.
opumā šajā sezonā paredzēti vēl trīs „S!-Velo 2018” sacensību seriāla posmi: 3. posms – 28.jūnijā, 4. posms – 26.jūlijā, 5. posms - 30.augustā.

Paldies sacensību atbalstītājiem bez kuriem sacensību norise nebūtu iespējama – Siguldas novada pašvaldībai, biedrībai ,,A2”, Fischer Slēpošanas centram, AS ,,Rīgas piena kombināts – Food Union”, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Veloprofs.lv”, SIA ,,Siguldas saldējums”, Dabas laboratorijai, Piedzīvojumu parkam ,,Tarzāns”, kafejnīcai ,,Mr.Biskvīts”.

Ar papildus informāciju un sacensību nolikumu iespējams iepazīties šeit.  Aicinām sacensībām reģistrēties savlaicīgi, lai sacensību dienā būtu iespēja koncentrēties tikai uz veiksmīgiem startiem.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

 

 

x

Nosūtīt ziņu