4

Izaicini sevi aizraujošajā „Orientēšanās labirints 2018” spēlē

27.06.2018

Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties aizraujošā spēlē ar sacensību elementiem „Orientēšanās labirints 2018”, kas norisināsies no 3.jūlija līdz 30.septembrim centra darba laikos. Tā ir lieliska iespēja pavadīt laiku aktīvi svaigā gaisā, izaicinot sevi vai piedaloties kopā ar ģimeni un draugiem.

Tiem, kuri nekad nav piedalījušies orientēšanās sacensībās, tas būs pirmais mēģinājums nelielā, ierobežotā teritorijā pārbaudīt savas prasmes orientēties “telpā”, atrodot kontrolpunktus. Viss labirinta laukums ir pārredzams, līdz ar to nav iemesls satraukumam par apmaldīšanos. Tiem, kuri jau pazīstami ar orientēšanos, tā būs iespēja sevi izaicināt un paveikt salīdzinoši vienkāršu un pārredzamu distanci, sacenšoties uz ātrumu.


„Orientēšanās labirintā” var piedalīties ikviens interesents. Dalībnieki tiek dalīti četrās grupās: puišu un meiteņu grupa vecumā līdz 12 gadiem, kā arī Open grupa vīriešiem un sievietēm. Spēle norisinās trīs orientēšanās labirintos. Grupā bērniem līdz 12 gadiem jāsavāc 11 punkti – ievadtrasē 5, vidējā trasē un garajā trasē 2. Open grupas dalībniekiem jāsavāc 15 punkti – ievadtrasē 6, vidējā trasē 5 un garajā trasē 4. Katrs dalībnieks sacensībās var piedalīties neierobežotu reižu skaitu un maksa par katru dalības reizi sacensībās ir viens eiro.


Sezonas noslēgumā, 1.oktobrī tiks apkopoti kopējie rezultāti un katrā grupā labākie trīs rezultātu īpašnieki tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām no Fischer Latvia un Asics. Dalībnieki tiks vērtēti noteiktās vecuma grupās un apbalvoti tiks trīs labākie laiki katrā grupā pēc uzrādītajiem rezultātiem orientēšanās labirintā.


Izaicini arī sevi un savus draugus šajā aizraujošajā „Orientēšanās labirints 2018” spēlē un laimē lieliskas balvas no mūsu atbalstītājiem. Vairāk ar spēlēs noteikumiem iepazīsties šeit.
Fischer Slēpošanas centrs vasara sezonā strādā otrdienās un ceturtdienās no plkst.14.00 līdz 20.00, kā arī katru sestdienu no plkst.10.00 līdz 20.00. Tiekamies Fischer Slēpošanas centrā.

x

Nosūtīt ziņu