-0

„S!-Velo 2018” sacensību ceturtais posms pulcē 139 velobraucējus

27.07.2018

Ceturtdien, 26.jūlijā Fischer Slēpošanas centrā pulcējās 139 lieli un mazi velosipēdisti, lai dotos riteņbraukšanas seriāla “S!-Velo 2018” ceturtā posma trasēs. Sacensības norisinājās 22 vecuma grupās un, atkarībā no sportotāju vecuma, dalībnieki veica distances sākot no 400 metriem līdz 15 kilometriem. Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau ceturto gadu un 30. augustā ir paredzēts noslēdzošais treniņsacensību posms, kurā noskaidrosim labākos riteņbraucējus.

Sacensību rezultātus ir iespējams apskatīt www.siguldassports.lv mājas lapā, un Fischer Slēpošanas centra Facebook profilā , kā arī sacensību norises vietā - Fischer Slēpošanas centrā. Foto galerija no sacensībām pieejama Facebook profilā.

Paldies sacensību atbalstītājiem, bez kuriem sacensību norise nebūtu iespējama: Siguldas novada pašvaldībai, Fischer Latvia, biedrība “A2”, AS “Rīgas piena kombināts – Food Union”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, SIA “Veloprofs.lv”, SIA “Siguldas saldējums”, Dabas laboratorija, Piedzīvojumu parkam “Tarzāns”, kafejnīcai “Mr.Biskvīts”.

Atgādinām, ka augustā un septembrī norisināsies pēdējie posmi arī „S!–Skate 2018” skrituļslidošanas seriālam un skriešanas, nūjošanas seriālam „S!–Skrien 2018”.

Vienlaikus Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties arī sacensībās „Orientēšanās labirints 2018”, kas norisināsies līdz 30.septembrim centra darba laikos. Sezonas noslēgumā, 1.oktobrī tiks apkopoti kopējie rezultāti un katrā grupā labākie trīs rezultātu īpašnieki tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām no Fischer Latvia un Asics. Dalībnieki tiks vērtēti noteiktās vecuma grupās un apbalvoti tiks trīs labākie laiki katrā grupā pēc uzrādītajiem rezultātiem orientēšanās labirintā.

Plašāka informācija par Fischer Slēpošanas centrā notiekošajiem pasākumiem ir pieejama centra Facebook profilā un mājas lapā www.siguldassports.lv

 

 

 

x

Nosūtīt ziņu