8

Atlikuši divi „S!-Skrien” posmi, lai noskaidrotu 2018. gada ātrākos skrējējus

30.07.2018

2.augustā aicinām skriešanas entuziastus piedalīties „S!-Skrien 2018” treniņsacensību pirmspēdējā, 4. posmā, kas notiks Fischer Slēpošanas centrā, Puķu ielā 4, Siguldā. Pēdējais posms plānots 2018. gada 6.septembrī. Aicinām īpaši aktīvi piedalīties “S!-Skrien 2018” treniņsacensībās Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestādes un Siguldas novada sporta organizācijas un interešu grupas, jo sacensību atbalstītāji ir sarūpējuši īpašas specbalvas. Kā arī ikviens dalībnieks, kurš būs piedalījies vismaz 10 skriešanas un orientēšanās sacensībās, iegūs ne tikai 50% atlaidi Siguldas pusmaratonā, bet arī būs soli tuvāk labākiem rezultātiem.

Turpinoties saulainajam un īpaši siltajam laikam, arī šajā treniņsacensību posmā dalībniekiem pēc finiša būs iespēja izbaudīt atsvaidzinošu mākslīgi radīto lietu. Lai sacensību dienā dalībnieki varētu koncentrēties startiem, aicinām jau tagad iepazīties ar trasi, jo pieaugušo trase ir nomarķēta (melnas bultas uz dzeltena fona) un pieejama skriešanai, savukārt bērnu šķēršļu trase būs uzstādīta dienu pirms sacensībām un no plkst.18.00 ikvienam būs iespēja izmēģināt šķēršļus. Ir atvērta elektroniskā pieteikšanās treniņsacensībām šeit. Aicinām sacensībām reģistrēties savlaicīgi, jo apmaksājot tiešsaistē dalības maksu, iegūsiet atlaidi.

Šīs ir dalībniekam draudzīgas sacensības, jo dod iespējas skriet, nūjot tik, cik dalībnieks vēlas un var, turklāt sev pieejamā laikā, jo visos posmos tiks nodrošināts atvērtais starts un ikviens dalībnieks var doties startā no plkst.18.00 līdz 19.30. Visus dalībniekus pēc distances finišā gaidīs salds pārsteigums, kā arī sacensību laikā mazākos dalībniekus uzmundrinās zaļais „Elvi" cilvēciņš – Elvītis.

Sacensībās dalībniekiem distance būs jāveic noteikta laika limita ietvaros: SV-6 grupām 10 minūtes mazais aplis, SV-8 grupām 15 minūtes mazais aplis, SV-10, SV-12, SV-14 grupām 30 minūtes lielais aplis, SV-16 grupām un vecākiem, kā arī nūjotājiem SV-Open grupā 60 minūtes lielais aplis. Atgādinām, ka dalībniekiem, kas piedalījās iepriekšējos posmos, jāņem līdzi savs dalībnieku numurs no iepriekšējā posma.

Kopumā vēl paredzēti divi treniņsacensību posmi – 2.augustā, kā arī noslēdzošais posms 6.septembrī, līdz ar to, līderu pozīcijas var mainīties. Aicinām Siguldas novada pirmskolas izglītības iestādes piedalīties treniņsacensībās un krāt punktus, kā arī cīnīties par aktīvākās pirmskolas izglītības iestādes statusu. Aktīvākā pirmskolas izglītības iestādes saņems specbalvu no Siguldas Sporta centra – dāvanu karti 200 eiro vērtībā, ko varēs izmantot peldbaseinā, ūdens atrakciju un atpūtas parkā vai pērkot ikvienu citu SIA „Siguldas Sporta serviss” pakalpojumu.

Tāpat aicinām treniņsacensībās piedalīties Siguldas novada sporta organizācijas un interešu grupas, jo aktīvākais iegūs īpaši specbalvu no Fischer Latvia – dāvanu karti inventāra iegādei 200 eiro vērtībā.

Paldies mūsu atbalstītājiem bez kuru atbalsta treniņsacensības nebūtu iespējamas: Siguldas novada pašvaldība, Siguldas Sporta centrs, Fischer Latvia, Asics, biedrības „A2”, SIA „Rāmkalni Nordeco”,„Kino Lora”, „Elvi Latvija”, „Siguldas saldējums”, „Kafe Serviss”, “Siguldas Sporta centra”, „Maiznīca Flora”, Kafejnīcas „Eklers”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

 

 

x

Nosūtīt ziņu