7

„S!-Skate 2018” sacensību trešais posms ir noslēdzies

24.08.2018

Ceturtdien, 23.augustā Fischer Slēpošanas centrā pulcējās lieli un mazi dalībnieki, lai dotos seriāla “S!-Skate 2018” trešā posma trasēs. Treniņsacensības jau notiek piekto gadu un kļuvušas par tradīciju gan lieliem, gan maziem skrituļslidotājiem. Šogad sacensībās aicināti startēt arī rollerslēpotāji. Kopumā šovasar notiks vēl viens treniņsacensību posms 20.septembrī.

Treniņsacensību 3.posmā  savās vecuma grupās uzvarētāji ir : sieviešu konkurencē ir Marta Garā S-Elite grupā, Annija Lāce S-12 Open grupā, Līva Oliņa S-16 Open grupā, Tīna Lote Oliņa S-6 grupā, Beatrise Fokrota S-8 grupā, Kucina Ieva S-10 grupā, Anna Krūmiņa S-12 grupā, Agate Priedīte S-14 grupā, Līva Kreitāle S-16 grupā un Antra Zemīte S-40 grupā. Vīru konkurencē labākos rezultātus uzrādīja Lauris Bitenieks V-Elite grupā, Ivo Deičmanis V-Open rollerslēpošanas grupā, Uldis Ozols V-14 Open grupā, Armands Eglītis V-16 Open grupā, Emīls Škutāns V-6 grupā, Edvards Vācietis V-8 grupā, Rodrigo Šaudiņš V-10 grupā, Gustavs Vācietis V-12 grupā, Artūrs Andris Miglinieks V-14 grupā, Arnis Priedītis V-16 grupā un Ģirts Jankovskis V-40 grupā.

Visus rezultātus jau tuvākajā laikā būs iespējams apskatīt www.siguldassports.lv mājas lapā un Fischer Slēpošanas centra Facebook profilā , kā arī sacensību norises vietā - Fischer Slēpošanas centrā.

Sacensības organizē  Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Sacensības atbalsta: Siguldas novada pašvaldība,  Fischer Latvia, Biedrība „A2”, SIA „Rāmkalni Nordeco”, SIA „Siguldas saldējums”,  Briko Maplus, SIA „Siguldas maiznieks”, A/s „Dobeles dzirnavnieks”, Restorāns „Kungu rija”.

Atgādinām, ka augustā un septembrī norisināsies pēdējie posmi arī „S!–Velo 2018” riteņbraukšanas seriālam un skriešanas, nūjošanas seriālam „S!–Skrien 2018”.

Vienlaikus Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties arī sacensībās „Orientēšanās labirints 2018”, kas norisināsies līdz 30.septembrim centra darba laikos. Sezonas noslēgumā, 1.oktobrī tiks apkopoti kopējie rezultāti un katrā grupā labākie trīs rezultātu īpašnieki tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām no Fischer Latvia un Asics. Dalībnieki tiks vērtēti noteiktās vecuma grupās un apbalvoti tiks trīs labākie laiki katrā grupā pēc uzrādītajiem rezultātiem orientēšanās labirintā.

Plašāka informācija par Fischer Slēpošanas centrā notiekošajiem pasākumiem ir pieejama centra Facebook profilā un mājas lapā www.siguldassports.lv

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu