0

30.augustā tiks noskaidroti šī gada ātrākie Siguldas velobraucēji

27.08.2018

Ceturtdien, 30.augustā Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Velo 2018” treniņsacensību piektais noslēdzošais posms. ,,S!-Velo 2018” ir aizraujošas treniņsacensības ikvienam riteņbraukšanas entuziastam, kas šīs sezonas pirmajos četros posmos pulcēja teju 750 dalībniekus.

 

 

Rudens tumšie vakari iestājas ļoti agri, līdz ar to tiek saīsināts brīvais starts no plkst.18.00 līdz 19.00. Sacensību reģistrēšanās sākums no plkst.17.00 līdz 18.30, kā arī iespēja reģistrēties šeit un saņemt atlaidi.

Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau ceturto gadu un sacensību veicamās distances ir, sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem, atkarībā no sportotāju vecuma. Tiem grupas dalībniekiem, kuriem sacensību trases maršruts vedīs caur mežu, iesakām papildināt savu sporta ekipējumu vai velosipēdu ar lukturīti vai lampiņu, lai braukšana būtu ērta un piemērota arī diennakts tumšajam laikam. Lukturīšus ir iespējams iznomāt pie mums Fischer Slēpošanas centrā.

5. posmā plānotas sekojošas distances: SV-dipu dapu grupām 400 metru distance pa stadiona apli, SV-6 grupām 800 metru distance pa stadiona apli, SV-8 grupām 1,2 kilometru distance trases asfaltētajā daļā, SV-10 grupām 2,4 kilometru distance trases asfaltētajā daļā, SV-12 un S-14 grupām 6 kilometru distance trases asfaltētājā daļā un meža takās, V-14 grupai 8 kilometru distance trases asfaltētājā daļā un meža takās, SV-16, SV-junioru un SV-open grupām 10 kilometru distance (2x5 kilometru aplis) trases asfaltētājā daļā un meža takās, S-elite un SV-40 grupām 15 kilometru distance (3x5 kilometru aplis) trases asfaltētājā daļā un meža takās, savukārt V-elite grupai būs jāveic 20 kilometru distance (4x5 kilometru aplis) trases asfaltētājā daļā un meža takās.

Aptuveni plkst.20.00 notiks svinīgā apbalvošanas ceremonija, kuras laikā tiks apbalvoti sezonas kopvērtējuma 1.– 3.vietu ieguvēji visās vecuma grupās ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētiem kausiem un balvām, savukārt balvas par iepriekšējiem posmiem varēs saņemt pie kases. Par īpaši svinīgu noskaņu parūpēsies Andžeja Grauda bungu skola, kas ar muzikālu sveicienu sveiks visus „S!-Velo 2018” dalībniekus. Uz apbalvošanas ceremoniju aicinām arī mūsu draugus un sacensību atbalstītājus bez kuriem sacensību norise nebūtu iespējama – Siguldas novada pašvaldībai, biedrībai ,,A2”, Fischer Slēpošanas centram, AS ,,Rīgas piena kombināts – Food Union”, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Veloprofs.lv”, SIA ,,Siguldas saldējums”, Dabas laboratorijai, Piedzīvojumu parkam ,,Tarzāns”, kafejnīcai ,,Mr.Biskvīts”.

x

Nosūtīt ziņu