12

Piesaki dalību „S!-Šķēršļu velo 2018” sacensībās

06.09.2018

XCO „Siguldas kauss” UCI C2 2018 ietvaros 16.septembrī tiks organizētas vēl Siguldā nebijuša koncepta sacensības bērniem un jauniešiem no 6 līdz 14 gadiem „S!-Šķēršļu velo 2018”.

„S!-Šķēršļu velo 2018” sacensības notiks 16.septembrī no plkst. 15.00, numuru saņemšana no plkst.13.30. „S!-Šķēršļu velo 2018’’ ir jauna koncepta velo sacensības bērniem, sākot ar „dipu dapu” klasi līdz 2001.gadā dzimušiem, kurās dalībniekiem būs ne tikai jābrauc ar velo ierastajā trasē un meža takās, bet arī jāpārvar dažāda veida šķēršļi – gan cilvēka veidoti (vilnītis, pakāpiens, līdzsvara šūpoles, labirints, stumšanas zona, u.c.), gan sacensību apvidū jau atrodamie dabiski izveidojušies (saknes, reljefs, līkumi, u.c.).

Piesaki savu dalību sacensībām šeit.

Šāda veida sacensības palīdz velobraucējiem attīstīt un pārliecināties par savām velosipēda vadītprasmēm un veiklību dažādos apstākļos. Vairāk informācijas par sacensību norisi un nolikums pieejams šeit.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu