8

Norisināsies „S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāta” otrais posms

28.01.2019

Šo piektdien, 1.februārī Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts” distanču slēpošanā otrais posms, kurā sacensību dalībniekiem būs jāmērojas spēkiem klasiskajā solī ar individuālu startu.

Arī šogad „S!- Fischer Ziemas skolēnu čempionātā” kopumā ir četri posmi, kuros Latvijas skolēni cīnās par galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei savai skolai no Fischer Latvia.

Pirmajā posmā, kas notika 18. janvārī, 200 skolēni no 20 Latvijas skolām sacentās super sprinta distancē. Pēc pirmā posma vadībā ir Madonas pilsētas vidusskola ar 7755 punktiem, otrajā vietā ir Laurenču sākumskola ar 7672 punktiem un trešajā vietā ir Siguldas Valsts ģimnāzija ar 7395 punktiem.

„S!- Fischer Ziemas skolēnu čempionāts” Siguldā notiek jau piekto gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā sacensībās kopumā piedalījās 40 skolas, pulcējot vairāk nekā 800 distanču slēpotājus. Skolu interese, bērnu un jauniešu aktīvā dalība pasākumā „S!- Fischer ziemas skolēnu čempionātu” ierindo starp ziemas populārākajiem un apmeklētākajiem skolu sporta pasākumiem Latvijā.

Pieteikties „S!- Fischer Ziemas skolēnu čempionātam” var arī elektroniski Fischer Slēpošanas centra mājas lapā: https://bit.ly/2AEO2oO . Visi „S!- Fischer Ziemas skolēnu čempionāta” posmi norisinās Fischer Slēpošanas centrā Siguldā.


Sacensības organizē: Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Fischer Latvia. Sacensību norisi atbalsta-  Maplus” slēpju smēri, Biedrība A2”, Biedrība Siguldas maratona klubs & Siguldas Takas”, SIA Rāmkalni Nordeco”, AS Hanzas maiznīca”, Z/S Pīlādži”, KGG Latvija, Piedzīvojumu parks Tarzāns”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu