1

Par „S!-Fischer 2019 Ziemas skolēnu čempionāta” uzvarētāju kļūst Laurenču sākumskola

08.03.2019

Piektdien, 8. martā Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts „S!-Fischer 2019 Ziemas skolēnu čempionāta” noslēdzošais posms, kurā dalībnieki mērojās spēkiem distanču slēpošanā brīvajā stilā ar intervāla staru. Ceturtajā posmā startēja 152 dalībnieki, pārstāvot 20 Latvijas skolas.

„S!- Fischer 2019 Ziemas skolēnu čempionāta” noslēdzošajā posmā savu pārsvaru kopvērtējumā spēja nosargāt Laurenču sākumskola, izcīnot uzvaru ar 30488 punktiem un iegūstot dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei no Fischer Latvia. Laurenčiem visas sezonas garumā uz papēžiem mina iepriekšējā gada uzvarētāja Madonas pilsētas vidusskola, noslēdzot sezonu ar 30275 punktiem, bet godpilno trešo vietu izcīnīja Lejasciema vidusskola ar 28485 punktiem.

Lieliskus rezultātus sacensībās visas sezonas garumā uzrādīja vairāki Siguldas novada skolnieki, gūstot uzvaras individuālajā vērtējumā. Sezonas kopvērtējumā pirmo vietu izcīnīja Heidija Ciagune S-10 grupā, Kate Novicāne S-12 grupā un Bruno Bilāns V12 grupā no Laurenču sākumskolas, bet V18 grupā uzvaru izcīnīja Viesturs Veits no Siguldas Valsts ģimnāzijas.

Distanču slēpošanas sacensību seriāls „S! –   Fischer  Ziemas skolēnu čempionāts” jau piekto ir viens no apmeklētākajiem un gaidītākajiem skolu sporta pasākumiem ziemā. 2019. gadā, četros sacensību seriālā posmos, kopumā piedalījās vairāk nekā 730 skolēni no 33 Latvijas vispārizglītojošajām skolām.

Sacensības organizē     Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un    Fischer Latvija. Sacensību norisi atbalsta - „Maplus” slēpju smēri, Biedrība „A2”, Biedrība „Siguldas maratona klubs & Siguldas Takas”, SIA „Rāmkalni Nordeco”, AS „Hanzas maiznīca”, Z/S „Pīlādži”, KGG Latvija, Piedzīvojumu parks „Tarzāns”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu