5

Vasaras sezonā norisināsies S! – Velo, S! – Skate un S! – Peld sacensību seriāli

11.04.2019

Šosezon tiks piedāvāti trīs veidu sacensību seriāli - riteņbraukšanā, skrituļslidošanā  un rollerslēpošanā, kā arī peldēšanā, kas tiek rīkots pirmo reizi un ir šī gada jaunums. 

"S! – Peld" ir bērnu un pieaugušo peldēšanas sacensības, kurās var piedalīties ikviens peldēšanas entuziasts. Sacensības notiks Siguldas Sporta centra lielajā peldbaseinā un pirmais posms plānots 15.maijā. Sacensības notiks divos posmos un otrais posms paredzēts 11.decembrī.

"S! – Peld" sacensību mērķis ir popularizēt peldēšanu visās vecuma grupās, veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu, kā arī noskaidrot labākos peldētājus dažādās vecuma grupās. Peldēšanas sacensības norisināsies brīvajā stilā un dalībnieki, ņemot vērā savu vecumu un meistarības līmeni, varēs izvēlēties startēt kādā no 7 dažādām vecuma grupām.

Ar pirmo posmu jau 23.maijā, Fischer Slēpošanas centrā notiks ikgadējais "S - Skate" sacensību seriāls, kurā aicināti piedalīties gan bērni, gan pieaugušie, kuri ir apguvuši skrituļslidošanas un rollerslēpošanas iemaņas. "S – Skate" sacensību dalībnieki varēs startēt 26 skrituļslidotāju grupās un 4 rollerslēpotāju grupās, ņemot vērā vecumu un meistarības līmeni. "S! – Skate" sacensību seriāls plānots trijos posmos un pārējie divi posmi notiks 20.jūnijā un 29.augustā.

Savukārt sacensību seriālā "S - Velo", kas notiks jau piekto reizi un ik gadu pulcē arvien vairāk dalībnieku, tiek aicināti visi mazi un lieli riteņbraukšanas entuziasti. Sacensībās būs iespēja piedalīties 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem dipu - dapu grupā, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi. "S! – Velo" posmi notiks 6.jūnijā, 15.augustā un  12.septembrī.

Atšķirībā no "S - Velo" un "S - Skate" sacensībām, kur apbalvo katras grupas kopvērtējumu, ko veido divu labāko posmu punktu summa, "S - Peld" tiks apbalvoti katra posma pirmo trīs vietu ieguvēji ar medaļām un atbalstītāju balvām.

Papildus informācija pieejama tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu