7

Instruktori

Fischer slēpošanas centrā ir pieejama distanču slēpošanas skola. Pakalpojumus sniedzam sadarbībā ar instruktoriem. Skolu programma ir licencēta. Ar mūsu pieredzējušo instruktoru padomu iemācīsieties slēpot vai skrituļot pareizi, sākot no tehnikas apguves un beidzot ar slodzes saprātīgu sadalīšanu. Apmācības piedāvājam gan grupā, gan individuāli, par rezervāciju lūdzam interesēties laikus. 

Apmācības pieejamas gan individuāli, gan grupā, jebkurā gadījumā lūdzam pieteikties iepriekš.

Instruktora pakalpojumi  
1 personai (50 min.) 21.00
Bērnu grupā uz personu (1. st 50 min.) 21.00
Pieaugušo grupai (līdz 6 personām, 50. min.) 55.00
Korporatīviem pasākumiem vai lielākām grupām vienošanās par cenu individuāla
Žanna Konovaļonoka

Žanna Konovaļonoka

Distanču slēpošanas instruktore

Žanna Konovaļonoka ir pieredzējusi distanču slēpošanas apmācību instruktore. Kā uzsver Žanna, distanču slēpošana ir fiziska aktivitāte, ko var praktizēt dažādos līmeņos: veselības, fitnesa un sporta un aicina nebaidīties apgūt šo sporta veidu, jo distanču slēpošanas pamatus ir viegli apgūt jau pāris stundu laikā un tie noderēs visai dzīvei.
Žanna saka, ka ar slēpošanu var nodarboties visa ģimene (visas paudzes), jo slodzes un slēpošanas stilus var variēt un tā ir vienkārši lieliska ziemas aktivitāte. Vienmērīgās, plūstošās kustības un elpošana svaigā gaisā liek aizmirst ikdienas rūpes un rada iekšēju harmoniju.

x

Nosūtīt ziņu