7

3. – 5.martā norisināsies Latvijas Kausa sacensības kalnu slēpošanā

02.03.2017

Nedēļas nogalē, 3. – 5.martā, Siguldas Pilsētas trasē norisināsies Latvijas Kausa otrā posma sacensības kalnu slēpošanā.

Piektdien, 3.martā plānotas Super Gigant slaloma sacensības jauniešiem. 4.martā līdzi varēs just Gigant slaloma sacensībās jauniešiem un pieaugušiem. Savukārt, sacensību noslēdzošajā dienā, 5.martā norisināsies sacensības slalomā jauniešiem un Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensības slalomā pieaugušajiem.
Latvijas Kausa sacensības ir viens no ziemas sezonas gaidītākajiem sporta pasākumiem, kā arī pēdējais šīs sezonas kalnu slēpošanas pasākums, kur pulcējas sportisti ne tikai no Latvijas, bet  arī no tuvējām kaimiņvalstīm. Uz šodienu jau pieteikušies dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Norvēģijas.
Latvijas Kausa sacensības Siguldas Pilsētas trasē, kas ir Latvijas sportiskākais un garākais kalns ar 350 metrus garu nobraucienu, šogad norisināsies jau otro reizi. Pirmais Latvijas Kausa posms šajā trasē notika 28. – 29.janvārī un pulcēja sportistus no piecām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas un Norvēģijas. Labus panākumus un godalgotas vietas šajās sacensībās guva vairāki Latvijas sportisti, tai skaitā arī siguldieši.
Sacensību rīkotājs ir Latvijas Slēpošanas federācija. Plašāka informācija un reģistrēšanās sacensībām pieejama informatīvajā portālā:  http://www.infoski.lv/kalnusleposana/sacensibu-kalendars/2016-2017-gada sezona/marts/latvijas-kauss-2-posms/
Aicinām skatītājus un līdzjutējus uz sacensībām, lai atbalstītu sportistus!

Informāciju sagatavoja:
Agnija Lauska, Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
SIA “Siguldas Sporta serviss”
Tālr. +371  29330235, E-pasts: agnija.lauska@sigulda.lv

x

Nosūtīt ziņu