5

Notiks ziemas sezonas noslēguma festivāls – „Siguldas kauss 2017”

08.03.2017

Laika apstākļi Siguldā ir ziemai labvēlīgi un Siguldas Pilsētas trase aicina piedalīties vēsturiskās sacensībās kalnu slēpošanā un snovbordā – „Siguldas kauss 2017”, kas notiks 11.martā no plkst.11.00.

Pasākums plānots kā noslēdzošais ziemas sezonas sporta pasākums Siguldas Pilsētas trasē, kas pulcēs mazus un lielus sportistus un līdzjutējus.
„Siguldas kauss” var lepoties ar vairākus desmitus gadu senu vēsturi. Sacensības pirmo reizi pulcēja kalnu slēpotājus 1969.gadā, un kopš tā laika ir bijis populārs un apmeklēts ziemas sporta pasākums ne vien Siguldas, bet arī visas Latvijas mērogā.
Šogad „Siguldas kauss” notiks kalnu slēpošanā un snovbordā. Sacensībās aicināti piedalīties gan pieredzējuši slēpotāji un seniori, gan mazie slēpotāji no 6 gadu vecuma.
Paralēli sacensībām uz mazā kalna notiks Siguldas Pilsētas trases instruktoru organizētās stafetes, kurās sportotāji iemaņas varēs pārbaudīt vairākās atraktīvās disciplīnās – slalomā komandai, individuālajā slalomā atmuguriskā slēpojumā un slalomā ar veiklības elementiem.
Pasākuma apmeklētājiem būs pieejams arī kārdinošs kafejnīcas „Finišs” kulinārais piedāvājums – gardēži varēs baudīt uz ugunskura vārītu brieža gaļas zupu, brieža gaļas salami picu un dažādus karstos dzērienus.
Plašāka informācija par pasākumu un reģistrēšanos pieejama Siguldas Pilsētas trases Facebook kontā https://www.facebook.com/pilsetastrase/
Sacensību norise nebūtu iespējama bez mūsu atbalstītājiem – „Fans Prosport”, viesnīcas „Ezeri”, SIA „Vinnis”, SIA „Livonia”, SIA „Maiznīca Flora”, „Zilver vīni”, SIA „Kungu rija”, piedzīvojumu parka „Tarzāns” un SIA „Rāmkalni Nordeco”.
Gaidām mazus un lielus sportistus, ģimenes, draugus un citus līdzjutējus! Svinēsim ziemas sezonas noslēgumu un patīkamu atpūtu Siguldā!


Informāciju sagatavoja:
Agnija Lauska, Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
SIA “Siguldas Sporta serviss”
Tālr. +371  29330235, E-pasts: agnija.lauska@sigulda.lv

x

Nosūtīt ziņu