1

Lieldienas uz slēpēm!

26.03.2018

Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas Pilsētas trase aicina brīvdienas pavadīt slēpojot. Lai gan astronomiskais pavasaris jau ir iestājies, ziema tik ātri prom no Siguldas nesteidzas. Šī gada aukstā ziema devusi iespēju uzturēt sniega segumu Siguldas Pilsētas trasēs un Fischer Slēpošanas centra trasē augstā kvalitātē, nodrošinot unikālu iespēju visiem ziemas mīļotājiem, slēpot arī Lieldienās.

 

 

Lieldienu brīvdienās, no 30.marta līdz 2.aprīlīm ikvienam ziemas aktīvā sporta veida cienītājam ir iespēja izbaudīt vēl pēdējās ziemas sajūtas slēpojot vai snovojot Siguldas Pilsētas trasē, kā arī Fischer Slēpošanas centrā, kur joprojām pieejama 1,4 kilometru garā distanču slēpošanas trase. Siguldas Pilsētas trases darba laiks no 30.marta līdz 2.aprīlim būs no plkst.10.00 līdz 16.00, savukārt Fischer Slēpošanas centra distanču slēpošanas trase būs atvērta 30., 31.martā un 2.aprīlī no plkst.10.00 līdz 16.00, bet 1.aprīlī trase būs slēgta.

Līdztekus sportiskām aktivitātēm uz kalna vai distanču slēpošanas trasē, ikvienam šajās dienās būs iespēja apmeklēt Šūpoļu festivālu Siguldā, kam par godu radītas 100 unikālas un neparastas šūpoles, kuras būs izvietotas aptuveni trīs kilometru garā pastaigu maršrutā, kā arī piedalīties festivāla atklāšanā – aizraujošā Zaķu skrējienā no dzelzceļa stacijas līdz kādam no trim finiša punktiem, kur skrējiena dalībniekus sagaidīs Latvijas olimpieši.

 

x

Nosūtīt ziņu