Water icon 28

Siguldas Sporta centrs no 16.maija piedāvās ūdens aerobikas nodarbības

09.05.2017

Nodarbības plānotas divas reizes nedēļā, otrdienās plkst.20.15 un ceturtdienās plkst.19.15. Otrdienās nodarbības vadīs desmit gadus praktizējoša fitnesa trenere Anita Baumane, bet ceturtdienās praktizējoša 4.kursa studente no Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmijas Diāna Piebalga, kura fitnesa nodarbības vada jau sešus gadus.

Vingrošana ūdenī jeb ūdens aerobika ir īpaši aktīvs sporta veids, jo izpildot vingrinājumus vienlaicīgi strādā visa ķermeņa muskulatūra. Šīs vingrošanas noslēpums ir ūdens blīvumā – visi vingrojumi, ko sportotāji izpilda ūdenī, prasa lielāku fizisko piepūli, tādējādi ļauj sadedzināt vairāk kaloriju un sniedz labāku rezultātu. Vienlaikus - vingrojumi ūdenī ir ķermenim saudzējošāki, jo samazinās slodze uz ķermeņa locītavām un sportotājs ir vairāk pasargāts no traumu riska.

Grupu nodarbības ūdenī ir labs veids, lai katrs sportotājs varētu vingrot sev piemērotā intensitātē. Treneres nodarbībās variēs vingrojumu veidus un aktivitāti, un papildu vingrinājumiem ar ūdens pretestību, treniņa laikā plānots izmantot arī specializētu inventāru.

Ūdens aerobika ir lielisks veids, kā atbrīvoties no dienā uzkrātā fiziskā noguruma un emocionālās spriedzes. Nodarbības palīdz izkliedēt dienā uzkrāto sasprindzinājumu un ļauj atslābināties pirms naktsmiera.

Nodarbības cena pieaugušajiem 7,50 EUR, skolēniem, studentiem, pensionāriem, cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 7 EUR. Ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartēm 10% atlaide.

Lai iepriekš pieteiktos uz nodarbībām, aicinām zvanīt Siguldas Sporta centra klientu menedžeriem pa tālruņiem 25448860 vai 67973111. Lūdzu ievērot, ka rezervācija zūd, ja rezervētājs uz nodarbību neierodas 15 minūšu laikā pirms sava pieteiktā apmeklējuma sākuma.

Nāc, izbaudi sportiskās aktivitātes peldbaseinā un gatavojies lieliskai vasarai!

x

Nosūtīt ziņu