Water icon 28

Siguldas Sporta centrā paplašināts nodarbību piedāvājums

15.05.2017

Siguldas Sporta centrs no 16.maija piedāvās vairākas jaunas nodarbības, tostarp ūdens aerobikas nodarbības, pilates nodarbības, kā arī īpašas vingrošanas nodarbības senioriem un grūtniecēm. Uzklausot apmeklētāju ierosinājumus, no 15.maija nedaudz manīts arī Vingruma zāles fitnesa nodarbību laiks.

Ūdens aerobikas nodarbības no 16.maija plānotas divas reizes nedēļā – otrdienās plkst.20.15 un ceturtdienās plkst.19.15. Nodarbības ilgums būs 45 minūtes. Vingrošana ūdenī jeb ūdens aerobika ir īpaši aktīvs sporta veids, jo izpildot vingrinājumus vienlaicīgi strādā visa ķermeņa muskulatūra. Nodarbības maksa pieaugušajiem 7,50 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 7 eiro. Iedzīvotājiem ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartēm – 10% atlaide.

No 24.maija Siguldas Sporta centra apmeklētāji trešdienu rītos plkst.9.00 varēs apmeklēt pilates ķermeņa stājas un lokanības uzlabošanai, plkst.10.00 veselības vingrošanu senioriem, savukārt plkst.11.00 vingrošanu grūtniecēm, nodarbības vadīs trenere Fanija Šitca.

Uzklausot grupu nodarbību dalībnieku ieteikumus, Siguldas Sporta centrs no 15.maija ir mainījis fitnesa nodarbību laikus. Power nodarbība no otrdienu vakariem ir pārcelta uz trešdienu vakariem plkst.19.30, savukārt NTC nodarbība trešdienu vakaros ir pārcelta uz plkst.18.30. Klientu ērtībai arī piektdienas vakaros notiekošās grupu nodarbības ir pārceltas par pusstundu vēlāk – HIIT uz plkst.18.30, bet CORE uz plkst.19.30.

Fitnesa un ūdensaerobikas nodarbībām ir jāveic iepriekšējs pieraksts pa tālruņiem 25448860 vai 67973111.

Siguldas Sporta centrā, kas ir ievērojamākā būve, kas Siguldas novadā uzbūvēta pēdējo 30 gadu laikā, pieejams 25 metrus garš peldbaseins ar četriem celiņiem, kā arī speciāls bērnu peldētapmācības baseins 80 centimetru dziļumā. Turpat izveidota arī ūdens atrakciju un atpūtas zona, kurā pieejams bērnu ūdens atrakciju baseins, ūdens slīdrenes 40 metru garumā, vairākas pirtis, hidromasāžas dušas, kā arī hidromasāžas un aukstā ūdens baseini. Siguldas Sporta centrā pieejama mūsdienīga trenažieru un smagalētikas zāle, fitnesa nodarbību zāles, vieglatlētikas sektors ar 100 metrus garu skrejceliņu un multifunkcionāla sporta zāle.

Atgādinām, ka no maija spēkā stājies paplašinātais Siguldas Sporta centra cenrādis, kurā iekļauti vairāki komplekso biļešu veidi ģimenēm, regulārajiem sporta centra apmeklētājiem un Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu īpašniekiem . Lielajā un mazajā peldbaseinā ir ieviesti 20, 30 un 50 reižu abonementi, savukārt ūdens atrakciju un atpūtas zonā pieejama  30% atlaide bērnu līdz 4 gadiem pavadošajai personai, kā arī dažādi kompleksie piedāvājumi ar būtiskām atlaidēm ģimenēm, kas ūdens atrakciju un atpūtas zonu apmeklē kopā ar vairākiem bērniem. Trenažieru zālē papildu viena mēneša abonementam pieejami arī 3, 6 un 12 mēnešu abonementi, kurus iespējams iegādāties komplektā ar peldbaseina apmeklējumu. Abonements un piedāvājums pēc nodarbībām apmeklēt arī baseinu, pieejams arī fitnesa nodarbību apmeklētājiem.

x

Nosūtīt ziņu