Water icon 28

No 24.maija Siguldas Sporta centrā trešdienu rītos apmeklētājiem būs iespēja piedalīties jaunās grupu nodarbībās

23.05.2017

Plkst.9.00 pilates ķermeņa stājas un lokanības uzlabošanai, plkst.10.00 vingrošana senioriem, savukārt plkst.11.00 vingrošana grūtniecēm. Visas nodarbības vadīs sertificēta trenere Fanija Šitca.

Pilates ir vingrošanas sistēma visam ķermenim, kurā akcentēti nostiprina mugurkaula darbībai svarīgo dziļo muskuļu struktūru un attīsta šo muskuļu spēku un izturību, tajā pat laikā šī vingrošanas sistēma sniedz fizisko un emocionālo līdzsvarotību. Vingrinājumi ir adaptēti tā, lai tos spētu izpildīt jebkurš cilvēks, jebkurā fiziskajā kondīcijā.

Vingrošana senioriem ietver vingrinājumus, kas stiprina muskuļus un nervu sistēmu, trenē līdzsvaru un kustību koordināciju, uzlabo pašsajūtu, veicina asinsrites, gremošanas un elpošanas sistēmas veselību. Vingrinājumu intensitāte un fiziskā slodze tiek pielāgota individuālajām iespējām.

Vingrošana grūtniecēm ir fizisko aktivitāšu komplekss, kas ļauj sievietēm sagatavoties dzemdībām, uzturot ķermeni labā formā grūtniecības laikā, saudzīgā veidā stiprinot kustību un balsta aparātu, apgūstot relaksācijas tehnikas un vingrinājumus pēcdzemdību periodam. Rūpējoties par topošo māmiņu veselību, vēršam uzmanību, ka grūtnieču vingrošana ir atļauta tikai ar ārsta izziņu (atļauju), sākot ar gr ūtniecības 13.nedēļu.

Uz tikšanos jaunās sportiskās aktivitātēs!

x

Nosūtīt ziņu