Water icon 28

Latvijas Jaunatnes Olimpiādes badmintona turnīrā Siguldā būs pārstāvētas astoņas pašvaldības

03.07.2017

Turnīrs norisināsies 8.jūlijā no plkst.10.00 Siguldas Sporta centrā, tajā ir pieteikti 29 jaunieši, tai skaitā 11 zēni un 18 meitenes, savukārt jaukto dubultspēļu turnīram pieteikti deviņi spēlētāju pāri. Badmintona spēlētāji ir pieteikti no Rīgas, Siguldas, Valmieras, Salaspils, Liepājas, Talsiem, Olaines un Kocēniem.

Latvijas Jaunatnes Olimpiādes badmintona turnīrā tiks izspēlēti trīs medaļu komplekti - vīriešu un sieviešu vienspēlēs, kā arī jauktajās dubultspēlēs.

Katra pašvaldība uz badmintona turnīru varēja pieteikt ne vairāk kā astoņus spēlētājus vienspēlēs jauniešiem un jaunietēm, kā arī ne vairāk kā četrus pārus jauktajās dubultspēlēs. Ierobežojums tika ieviests, lai nodrošinātu, ka Latvijas Jaunatnes Olimpiādē ir pārstāvētas pēc iespējas vairāk pašvaldības.

Latvijas badmintona federācijas ģenerālsekretārs Kristians Rozenvalds atzīst, ka šogad pārstāvēto pašvaldību skaits nav pieaudzis, bet saglabājies iepriekšējā līmenī - astoņas pašvaldības. Pirms diviem gadiem, kad Latvijas Jaunatnes Olimpiāde norisinājās Valmierā, arī tajā bija pārstāvētas astoņas pašvaldības. Šogad turnīrā vairs nav pārstāvēti Ķekavas un Viļānu novadi, taču ir nākuši klāt Salaspils un Kocēni.

Latvijas Jaunatnes Olimpiādē būs pārstāvēti visi spēcīgākie klubi, kopā sabrauks visi vadošie badmintona spēlētāji, solās būt interesantas un sportiski aizraujošas badmintona spēles.

Sportotāji noteikti priecāsies par līdzjutējiem, ieeja sacensībās ir bezmaksas!

Avots: Latvijas Badmintona federācija, Siguldas Sporta centrs


 

 

x

Nosūtīt ziņu