Water icon 28

Jaunums – bezmaksas peldināšanas konsultācija ģimenēm ar mazuļiem no trīs mēnešu vecuma

16.08.2017

Aicinām visus tētus un mammas, kuriem ir zīdaiņi vecuma posmā no trīs līdz sešiem mēnešiem, izmantot lielisku iespēju apmeklēt bezmaksas 15 minūšu peldināšanas konsultāciju Siguldas Sporta centra peldbaseinā.

Uz konsultāciju un grupu nodarbību apmeklējumiem lūdzam iepriekš pieteikties pa tālruni:

25448860 un 67973111 vai e-pastu sportacentrs@sigulda.lv

Agrīnā mazuļu peldināšana ne tikai sniedz mazulim labsajūtu, bet arī veicina pareizu fizisko attīstību un rūdīšanos. Ūdens peldes nodrošina visu nepieciešamo zīdainim šajā attīstības posmā - stimulē refleksu attīstību un aktīvākajiem samazina paaugstināto muskuļu tonusu.

Bezmaksas konsultācijā vecākiem būs iespēja uzzināt:

  • Kā rotaļu veidā radināt mazuli pie ūdens un peldbaseina?
  • Kāda ūdens temperatūra ir ieteicama mazulim, lai rūdītos?
  • Kādas nodarbes peldbaseinā ir labvēlīgas mazulim?
  • Kādas iespējas piedāvā Siguldas Sporta centra peldbaseins pašiem mazākajiem?

Konsultāciju vadīs Siguldas Sporta centra zīdaiņu peldināšanas trenere Diāna Piebalga.
Šis īpašais piedāvājums ir bezmaksas, un tikai tiem, kuri vēlēsies turpināt peldi ar mazuli divatā, stunda baseinā maksās 4 eiro, Siguldas ID karšu īpašniekiem 10% atlaide.

Ja jūsu mazulis ir sasniedzis sešu mēnešu vecumu un lieliski jūtas baseinā, tad iesakām apmeklēt peldināšanas nodarbības zīdaiņiem (vecumā no seši mēneši līdz gadam) katru pirmdienu, plkst. 11.00 un 11.30. Nodarbības ilgums ir 20 minūtes. Nodarbībās nepieciešama mazuļa mammas vai tēta klātbūtne. Bērniņam līdzi jāņem peldēšanas pampers, dvielis, bet vecākiem T-krekls, peldkostīms vai peldbikses. Vienas grupu nodarbības cena ir 7 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartēm 10% atlaide.

 

x

Nosūtīt ziņu