Water icon 28

Siguldas Sporta centra pakalpojumus tagad iegādājies arī internetā

21.08.2017

Ar prieku paziņojam, ka no 21.augusta Siguldas Sporta centrs piedāvā klientiem iespēju veikt centra piedāvāto pakalpojumu iepriekšēju iegādi mājas lapā www.siguldassports.lv, sadaļā e-biļetes. Jaunā e-biļešu sistēma ļaus ikvienam klientam ātri un ērti tiešsaistē iegādāties Siguldas Sporta centra vienreizējos apmeklējumus, abonementus vai dāvanu kartes.

E-biļešu sistēmas ieviešana atvieglos klientiem pakalpojumu iegādes procesu. Līdz ar to ikviens klients varēs veikt jebkura pakalpojumu iegādi tiešsaistē, neizejot no mājas vai nepametot darba vietu. Turklāt, tas dos arī iespēju e-biļeti iegādāties citai personai, piemēram, vecāki varēs uzdāvināt bērniem peldbaseina, spēka zāles vai grupu nodarbību abonementu.

Tuvākajā nākotnē uzņēmums plāno spert vēl vienu būtisku soli tuvāk klientam, ieviešot dalīto maksājumu par pusgada un gada abonementiem. Tas nozīmē, ka pērkot gada abonementu, būs iespēja norēķināties par šo pirkumu dalītos maksājumos, bet saglabāt abonementa izdevīgo cenu.

Līdz ziemas sezonai plānots e-biļešu sistēmu tālāk attīstīt arī Fischer Slēpošanas centra un Siguldas Pilsētas trases pakalpojumu iegādei. Norēķinus par pakalpojumiem Siguldas Sporta centra e-biļešu un abonementu sistēmā varēs veikt ar VISA vai Mastercard maksājumu kartēm.

Plašāka informācija par Siguldas Sporta centru un tā piedāvātajiem pakalpojumiem ir pieejama mājas lapā www.siguldassports.lv un mūsu Facebook profilā.

x

Nosūtīt ziņu