Water icon 28

Esi vesels Siguldas novadā

31.08.2017

Rudens un ziemas mēnešos nevajadzētu aizmirst par aktīvu dzīvesveidu, jo saules gaismas un svaigā gaisa nepietiekamība bieži rada nogurumu, sliktu pašsajūtu un nomāktu garastāvokli. Tāpēc Siguldas novadā arī rudenī un ziemā tiks organizētas veselību veicinošas bezmaksas sporta nodarbības ikvienam iedzīvotājam.

Uz grupu nodarbībām lūdzam iepriekš pieteikties pa tālruni 25448860 un 67973111

vai e-pastu sportacentrs@sigulda.lv.

No septembra būs iespēja apmeklēt nodarbības Siguldā, bet no oktobra – Allažos, Jūdažos un Morē. Tiks piedāvātas gan vispārattīstošās nodarbības, gan nodarbības cilvēkiem ar speciālām vajadzībām, kā arī ārpusskolas peldētapmācības nodarbības bērniem. Tās tiek organizētas, pateicoties Eiropas Sociālā fonda projektam Nr. 9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” un Siguldas novada pašvaldībai.

Septembrī Siguldas Sporta centrā turpināsies treneres Fanijas Šitcas vadītās Cigun un treneres Anitas Baumanes Izturības un koordinācijas nodarbības. Tās būs iespēja apmeklēt oktobrī arī Siguldas novada iedzīvotājiem Allažos, Jūdažos un Morē. Nodarbības notiks pie Allažu sporta centra, Jūdažu sabiedriskā centra un Mores Kultūras nama.

Oktobrī un novembrī Siguldas Sporta centrā papildus Cigun un Izturības un koordinācijas treniņiem aicinām apmeklēt arī nūjošanas nodarbības pie treneres Fanijas Šitcas, kā arī Spēka un kardio treniņus pie treneres Evitas Berces. Iepriekšēja pieteikšanās nodarbībām nav nepieciešama, bet jautājumu gadījumā lūgums zvanīt uz Siguldas Sporta centru pa tālruni 25448860, 67973111.
Savukārt treneris Kaspars Kārkliņš septembrī un oktobrī aicina uz Skriešanas un Orientēšanās nodarbībām. Informācijai par nodarbību norises vietu un laiku sekojiet līdzi Fischer Slēpošanas centra Facebook profilā vai zvaniet trenerim pa tālruni 29184203.

No šī gada 15.septembra Siguldas Sporta centrā sadarbībā ar biedrību ,,Cerību spārni” tiks organizētas jaunas nodarbības cilvēkiem ar speciālām vajadzībām pēc īpaši izveidotas un pielāgotas programmas. Nodarbības vadīs sertificēti treneri Siguldas Sporta centra peldbaseinā un Spēka zālē. Pieteikšanās šīm nodarbībām, zvanot uz biedrību ,,Cerību spārni” Marikai Sitčai pa tālruni 26879835 (nodarbības Mazajā peldbaseinā) vai Dainai Ērglei pa tālruni 26761072 (nodarbības Spēka zālē).

No šī gada 11.septembra līdz 2019.gada decembrim Siguldas Sporta centrā notiks bezmaksas ārpusstundu peldētapmācības nodarbības Siguldas novada izglītības iestāžu pamatskolas audzēkņiem no 2. līdz 9. klasei. Nodarbību mērķis ir motivēt skolēnus aktīvām ārpusklases nodarbībām, kā arī uzlabot bērnu peldētprasmes. Šīs bezmaksas nodarbības varēs apmeklēt ikviens audzēknis, kuram attiecīgajā mēnesī nebūs ieplānota peldēšanas nodarbība skolas ietvaros. Katrs skolēns drīkstēs pieteikties un apmeklēt ne vairāk kā trīs nodarbības mācību gada laikā. Apmeklējot šīs nodarbības, skolēni nodrošinās sev iespēju uzlabot atzīmi sporta stundā. Nodarbības notiks trīs reizes nedēļā – pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās, plkt.16.00 un nodarbību ilgums būs 60 minūtes. Maksimālais dalībnieku skaits nodarbībā būs līdz astoņiem audzēkņiem, tāpēc, lai visiem interesentiem būtu iespēja izmantot šo piedāvājumu, lūgums pieteikties nodarbībām Siguldas Sporta centrā, zvanot pa tālruni 25448860 vai 67973111.

Bezmaksas nodarbību saraksts

 

x

Nosūtīt ziņu