Water icon 28

Aquafitmat nodarbības jau no 4.oktobra

02.10.2017

Aquafitmat nodarbības norisinās Lielajā peldbaseinā, kur uz īpaša fitnesa matrača, kas nodarbības laikā atrodas nepārtrauktā ūdens kustībā, cilvēkam ir jāstrādā ar ķermeņa muskulatūru, lai saglabātu līdzsvaru.

Uz ūdens fitnesa nodarbībām lūdzam iepriekš pieteikties pa tālruni 25448860 vai 67973111, jo vietus skaits ir ierobežots.

 

Aquafitmat ir lielisks veids, kā atbrīvot prātu no ikdienas steigas un uzlabot savas fiziskās dotības – nostiprināt ķermeņu dziļo muskulatūru, uzlabot ķermeņa muskuļu elastību, uzlabot līdzsvara un koordinācijas spējas, kā arī attīstīt spēku un izturību. Šie svarīgie muskuļi bieži netiek nodarbināti citās sportiskās aktivitātēs, bet Aquafitmat nodarbībā tas tiek panākts izpildot vingrinājumus uz ūdens, papildus radot slodzi uz visām ķermeņa daļām.

Aquafitmat nodarbības notiks trešdienās plkst.19.30 un 20.30 un svētdienās plkst.15.00. Nodarbības ilgums būs 45 minūtes un to vadīs fitnesa treneris Andrejs Filipovs.

Savukārt tiem, kuri vēlas apmeklēt mierīgāku nodarbību, kurā tiek izmantoti jogas elementi, iesakām apmeklēt Aqua Balance nodarbības svētdienās plkst.16.00 pie fitnesa treneres Evitas Berces. Aqua Balance ir mierīga uz sevi un savām sajūtām koncentrēta nodarbība ar jogas elementiem. Līdzsvara, ķermeņa centra un iekšèjā miera nostiprināšanai.

Nodarbības aicinām apmeklēt apģērbā, kas ir piemērots aktivitātēm ūdenī – peldkostīmā vai peldbiksēs, ko var kombinēt ar T-kreklu vai vingrošanai paredzētām biksēm. Peldcepure nav obligāta, bet, ja plānojat pēc nodarbības apmeklēt peldbaseinu, ir jālieto peldcepure.

Maksa par nodarbību būs 12.50 eiro, skolēniem, studentiem un pensionāriem 12.00 eiro. Siguldas ID karšu īpašniekiem -10% atlaide.

x

Nosūtīt ziņu