Water icon 28

Apmeklē Siguldas Sporta centru un izmanto savu atlaidi

19.10.2017

Lai veicinātu siguldiešu vēlmi sportot un būt aktīviem, Siguldas Sporta centrs piedāvā īpašas atlaides sporta centra apmeklējumam Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karšu īpašniekiem un Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm, kuras ir reģistrētas Siguldas daudzbērnu ģimeņu reģistrā.


Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karšu īpašniekiem tiek piemērota 10% atlaide visiem vienreizējiem apmeklējumiem vai abonementiem peldbaseinā, Spēka zālē un grupu nodarbībās, kā arī Ūdens atrakciju un atpūtas parkā. Atlaide tiek piemērota uzrādot Siguldiešu ID karti.

Siguldas novada iedzīvotāju ID kartes atlaide netiek piemērota individuālajiem instruktora pakalpojumiem – peldbaseinā, Spēka un Vingruma zālē.

Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm, kuras ir reģistrētas Siguldas daudzbērnu ģimeņu reģistrā, tiek piešķirta papildus (Siguldas ID karšu īpašnieku atlaidei) 10% atlaide visiem vienreizējiem apmeklējumiem peldbaseinā, Spēka zālē un Ūdens atrakciju un atpūtas parkā. Šī atlaide netiek piemērota abonementu iegādei, kas pats par sevi ir izdevīgs piedāvājums patstāvīgajiem Siguldas Sporta centra apmeklētājiem, kā arī individuālajiem instruktora pakalpojumiem Spēka zālē, peldbaseinā un vingruma zālē.

Siguldas Sporta centrs papildus šīm atlaidēm piedāvā zemākas cenas skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām gan vienreizējiem apmeklējumiem, gan abonementu iegādei.

 

x

Nosūtīt ziņu