Water icon 28

Jau trešo gadu Siguldā norisināsies Latvijas čempionāts spēka trīscīņā bez ekipējuma

03.11.2017

Siguldas pauerliftinga biedrība aicina spēka trīscīņas sportistus un skatītājus ciemos uz Siguldu, lai cīnītos par Latvijas čempiona tituliem sieviešu un open grupā kungiem.

Arī šogad tiks nodrošināta sacensību teicamā tehniskā organizācija, norises temps un bagātīgs balvu klāsts. Pasākumu vadīs Mārtiņš Krūze – Eiropas čempions vīru grupā supersmagajā svara kategorijā.

Latvijas čempionāts notiks trīs disciplīnās - pietupienā ar svaru stieni uz pleciem, svaru stieņa spiešanā guļus un svaru stieņa vilkmē no zemes.

Siguldas Sporta centrā šāda līmeņa čempionāts notiks pirmo reizi, tāpēc tiek aicināts ikviens Siguldas novada iedzīvotājs un pilsētas viesis atbalstīt ikvienu dalībnieku Latvijas čempionātā spēka trīscīņā bez ekipējuma. Sporta centra multifunkcionālajā sporta zālē ir izbīdāmas tribīnes ar 200 sēdvietām, kas ļauj uzņemt un pulcēt sporta mīļotājus, kā arī rīkot dažāda mēroga sacensības.

Ikviens sacensību līdzjutējs tiek aicināts vērot spraigas cīņas un ieeja sacensībās ir bezmaksas. Video un rezultātu tiešraide no sacensībām būs pieejama interneta vietnē http://goodlift.info/.

x

Nosūtīt ziņu