Water icon 28

5.00 eiro atlaide Aquafitmat un Aqua Balance nodarbībām!

14.11.2017

Vai tu jau esi izmēģinājis Aquafitmat un Aqua Balance nodarbības Siguldas Sporta centrā? Tagad Siguldas ID karšu īpašniekiem īpaša cena nodarbību apmeklējumam līdz 31.decembrim – tikai 7.50 eiro.

Aquafitmat un Aqua Balance nodarbības notiek lielajā peldbaseinā, kur uz īpaša fitnesa matrača, kas nodarbības laikā atrodas nepārtrauktā ūdens kustībā, cilvēkam ir jāstrādā ar ķermeņa muskulatūru, lai saglabātu līdzsvaru. Aquafitmat nodarbība ir lielisks veids, kā atbrīvot prātu no ikdienas steigas un uzlabot savas fiziskās dotības - nostiprināt ķermeņa dziļo muskulatūru, uzlabot ķermeņa muskuļu elastību, uzlabot līdzsvara un koordinācijas spējas, kā arī attīstīt spēku un izturību. Savukārt Aqua Balance ir mierīga, uz sevi un savām sajūtām vērsta nodarbība ar jogas elementiem. Nodarbības ir ļoti noderīgas līdzsvara, ķermeņa centra un iekšējā miera nostiprināšanai.

Aquafitmat nodarbības notiek trešdienās plkst.19.30 un plkst.20.30, kā arī svētdienās plkst.15.00.
Nodarbības vada treneris Andrejs Filipovs.

Aqua Balance nodarbības notiek svētdienās plkst.16.00.
Nodarbības vada trenere Evita Berce.

Vietu skaits nodarbībās ir ierobežots.
Rezervāciju iespējams veikt, zvanot pa tālruni 25448860 vai 67973111.

Šis piedāvājums tiek piemērots tikai Siguldas ID karšu īpašniekiem un citas atlaides šim piedāvājumam netiek piemērotas. Akcija spēkā līdz 2017.gada 31.decembrim.

 

x

Nosūtīt ziņu