Water icon 28

Apmeklē bezmaksas sporta nodarbības arī decembrī

21.11.2017

Siguldas novadā arī decembrī tiks organizētas veselību veicinošas, bezmaksas sporta nodarbības ikvienam iedzīvotājam. Tiks piedāvātas gan vispārattīstošās nodarbības, gan nodarbības cilvēkiem ar speciālām vajadzībām, kā arī ārpusskolas peldētapmācības nodarbības bērniem.

2.decembrī plkst.8.30 Allažu Sporta centrā, plkst.10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā, plkst.11.30 Mores pagasta Tautas namā notiks Cigun nodarbības pie treneres Fanijas Šitcas.

16.decembrī plkst.8.30 Allažu Sporta centrā, plkst.10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā, plkst.11.30 Mores pagasta Tautas namā notiks Anitas Baumanes vadītie Izturības un koordinācijas treniņi.

2. un 16.decembrī plkst.9.00 Siguldas Sporta centrā trenere Evita Berce vadīs Spēka un kardio treniņus.

9. un 23.decembrī plkst.9.00 visi aicināti uz izkustēšanos svaigā gaisā – Nūjošanas nodarbībā pie Fanijas Šitcas. Pulcēšanās pie Siguldas Sporta centra.
No šī gada septembra Siguldas Sporta centrā sadarbībā ar biedrību ,,Cerību spārni” tiek organizētas nodarbības cilvēkiem ar speciālām vajadzībām pēc īpaši izveidotas un pielāgotas programmas. Nodarbības vada sertificēti treneri Siguldas Sporta centra peldbaseinā un Spēka zālē. 8.decembrī plkst.12.00 tiks organizēta nodarbība Spēka zālē un 9.decembrī plkst.13.00 sporta centra peldbaseinā. Pieteikšanās šīm nodarbībām, zvanot uz biedrību ,,Cerību spārni” Marikai Sitčai pa tālruni 26879835 (nodarbības peldbaseinā) vai Dainai Ērglei pa tālruni 26761072 (nodarbības Spēka zālē).
Decembrī turpinās arī bezmaksas ārpusstundu peldētapmācības nodarbības Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem no 2. līdz 12. klasei.

Nodarbību mērķis ir motivēt skolēnus aktīvām ārpusklases nodarbībām, uzlabot bērnu peldētprasmes, kā arī apmeklējot šīs nodarbības, skolēni nodrošina sev iespēju uzlabot atzīmi sporta stundā. Nodarbības var apmeklēt ikviens Siguldas novada audzēknis, arī tie, kuriem attiecīgajā mēnesī ir ieplānota peldēšanas nodarbība skolas ietvaros un tie, kuri jau ir izmantojuši iespēju piedalīties bezmaksas nodarbības šī mācību gada laikā.

Uz nodarbībām pieteikšanās obligāta, zvanot pa tālruni 25448860 vai piesakoties Siguldas Sporta centrā, jo peldētapmācības grupas tiek komplektētas līdz astoņiem audzēkņiem un prioritāte būs tiem audzēkņiem, kuriem attiecīgajā mēnesī nav ieplānota peldētapmācības nodarbības skolas ietvaros.

Nodarbības notiek trīs reizes nedēļā – pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās, plkt.16.00 un nodarbību ilgums ir 60 minūtes. Nodarbības vada Siguldas Sporta centra sertificēti peldētapmācības treneri.
Peldētapmācības nodarbības notiek lielā peldbaseina malējos celiņos, kas nodrošina maksimāli tuvu atrašanos instruktoram – trenerim.

Līdz ar sniega sezonas atklāšanu Fischer Slēpošanas centrā gan lieliem, gan maziem būs iespēja apgūt distanču slēpošanu pie profesionāliem treneriem.

Nodarbības tiek organizētas, pateicoties Eiropas Sociālā fonda projektam Nr. 9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” un Siguldas novada pašvaldībai.

Plašāka informācija par bezmaksas nodarbībām pieejama Siguldas Sporta centra mājas lapā www.siguldassports.lv.

x

Nosūtīt ziņu