Water icon 28

Jaunais gads Siguldas Sporta centrā atnācis ar jauniem piedāvājumiem

04.01.2018

No šī gada janvāra Siguldas Sporta centra sporta zālē gan bērniem, gan pieaugušajiem būs iespēja apgūt jaunas prasmes kāpšanā pa traversa sienu, kā arī iespēja spēlēt tenisu iekštelpās ziemas periodā.

Siguldas Sporta centrā uzstādīta kāpšanas jeb traversa siena

Lai paplašinātu iespējas pilnveidot un attīstīt fiziskās spējas, no pirmdienas, 8.janvāra Siguldas Sporta centra sporta zālē gan bērni, gan pieaugušie varēs apgūt jaunas prasmes kāpšanā pa traversa sienu.Traversa siena sporta centrā ir 2,5 metrus augsta un 16,8 metrus plata ar kopējo platību 42 kvadrātmetri. Tā aprīkota ar 390 dažāda izmēra aizķerēm. Bērni un jaunieši līdz 18 gadu vecumam traversa sienu drīkstēs izmantot tikai pieaugušo uzraudzībā. Kāpšana vispusīgi attīsta cilvēka fiziskās spējas un to var izmantot gan sporta stundās skolā, gan kā treniņmetodi profesionālajā sportā. Arī Latvijas izlases kamaniņu braucēji kā vienu no treniņmetodēm pielieto kāpšanu pa traversa sienu, lai gatavotos startiem ziemas sezonā.

Cena – 3 eiro par vienu stundu.

Siguldas Sporta centrs piedāvā iespēju spēlēt galda tenisu

Turpinot piedāvāt arvien plašākas iespējas aktīvai un sportiskai brīvā laika pavadīšanai, no 8.janvāra Siguldas Sporta centra mazajā vingruma zālē ikvienam interesentam būs iespēja spēlēt galda tenisu. Galda teniss mūsdienās ir viens no populārākajiem iekštelpu sporta veidiem pasaulē. Tas uzlabo vispārējo fizisko attīstību, koordinācijas spējas, veiklību un pacietību, uzmanību, kā arī mērķtiecību. Turklāt galda tenisu var spēlēt ikviens – šim sporta veidam nav nepieciešama īpaša fiziskā sagatavotība un nav arī vecuma ierobežojuma.

Galda tenisa spēlei Siguldas Sporta centrā jāpiesakās iepriekš, zvanot uz tālruni 25448860 vai 67973111.

Cena – 3 eiro par vienu stundu.

Arī ziemā Siguldā būs iespēja spēlēt tenisu

Turpinot paplašināt un pilnveidot pakalpojumu klāstu, Siguldas Sporta centra sporta zālē no janvāra vidus būs iespēja spēlēt tenisu.
Sporta centra sporta zālē ir multifunkcionāls segumus, kas ir universāls laukums dažādiem sporta veidiem – basketbolam, volejbolam, badmintonam, kā arī tenisam.
Sākotnēji tenisa spēlētājiem būs pieejami individuāli treniņu laiki, taču no februāra plānotas arī tenisa apmācības grupām un individuāli pie treneres Lauras Martuzānes.
Teniss mūsdienās ir ļoti populārs sporta veids, jo to var spēlēt jebkurā vecumā. Tenisa spēles laikā uzlabojas reakcija, tiek sadedzinātas kalorijas, tiek attīstīta vispārējā ķermeņa koordinācija un fiziskā sagatavotība.

Lai rezervētu laukumu tenisa spēlei, jāpiesakās iepriekš, zvanot uz tālruni 25448860, 67973111. Interesentiem jānodrošina savs tenisa spēles inventārs.

Cena – 15 eiro stundā (laukuma īre diviem spēlētājiem).

 

x

Nosūtīt ziņu