Water icon 28

Siguldā norisināsies Pasaules sniega diena

15.01.2018

21.janvārī no plkst.1.00 līdz 14.00 Fischer Slēpošanas centrā notiks pasākums par godu sniegam – Pasaules sniega diena, kuras laikā lieli un mazi aicināti priecāties par sniegu un piedalīties dažādās ziemas aktivitātēs.

Pasākums īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem, kur būs iespēja izmēģināt lāzerbiatlonu, kērlingu, kastes hokeju, ziemas boulingu, kameršļūkšanu un citas izdarības. Visas dienas garumā notiks radošās darbnīcas, varēs izklaidēties kopā ar Sniega cilvēku, kā arī atjaunot spēkus Sniega kafejnīcā. Plkst.12.00 bērnus priecēs arī īpaša koncertprogramma kopā ar animācijas filmu varoņiem Elzu un Olafu.
Uz Pasaules sniega dienas pasākumu ikviens aicināts ņemt līdzi slēpes, jo slēpošanas trase visiem dalībniekiem būs pieejama bez maksas, kā arī būs iespēja konsultēties ar slēpošanas instruktoru.

Dalība aktivitātēs – bez maksas. 

Pasaules sniega diena (World Snow Day) ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas ikgadējs sniega festivāls, kas mudina bērnus un viņu vecākus iepazīt un arī izmēģināt visdažādākās aktivitātes sniegā. Latvijā tā norisināsies jau septīto gadu.

Pasaules sniega dienai Siguldā šogad būs sauklis – Ziemasspēki nāk!

 

x

Nosūtīt ziņu