Water icon 28

"Olimpieša izaicinājuma" 4. noslēdzošais posms ir sācies!

05.02.2018

No 2018.gada 12.janvāra līdz 8.februārim Siguldas Sporta centrā notiks “Olimpieša izaicinājums”, kura laikā, izmantojot mobilo lietotni “Endomondo”, tiks veikta kilokaloriju patēriņa uzskaite.

Apsveicam iepriekšējā posma uzvarētājus Vitu un Tomu Beinertus, kuri jau atkārtoti ir kļuvuši par šī izaicinājuma uzvarētājiem. Arī tu vari iegūt savā īpašumā Siguldas Sporta centra Spēka zāles mēneša abonementu!
Kas tev jādara?
Izmanto lietoti "Endomondo", piesakies izaicinājumam:   https://www.endomondo.com/challenges/35916908, apmeklē treniņu Siguldas Sporta centra Spēka zālē, Vingruma zālē, peldbaseinā, sporta zālē,  stadionā vai 100 m skrejceliņā, paterē visvairāk kcal līdz 8.februārim un kļūsti par noslēdzošā posma uzvarētāju.

Latvijas izlases kamaniņu braucēji brāļi Šici lielu daļu fiziskos treniņus aizvada Siguldas Sporta centrā, lai gatavotos 23. ziemas olimpiskajām spēlēm Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā. Izaicini arī sevi "Olimpieša izaicinājuma" 4. posmam un uzzini, cik stundās un veicot kādas fiziskās aktivitātes, tu patērēsi kcal?

Nolikums

x

Nosūtīt ziņu