Water icon 28

Piedalies „S!-Skrien 2018” 3.posmā un turpini krāt punktus

16.07.2018

19.jūlijā Fischer Slēpošanas centrā norisināsies „S!-Skrien 2018” 3.posms. Aicinām lielus un mazus sportot gribētājus šovasar aktīvi piedalīties skriešanas un orientēšanās sporta kustībā, lai 13. oktobrī ar labiem rezultātiem startētu Siguldas pusmaratonā. Dalībnieki, kuri būs piedalījušies vismaz 10 skriešanas un orientēšanās sacensībās, iegūs ne tikai 50% atlaidi rudens noslēguma pasākumā, bet arī būs soli tuvāk labākiem rezultātiem.

„S!-Skrien 2018” 3.posmā bērnu šķēršļu distancē būs gan jauni šķēršļu elementi, gan arī atsvaidzinošs mākslīgi radītais lietus elements, jo šonedēļ laikapstākļi solās būt ļoti silti. Pieaugušo trase ir nomarķēta (melnas bultas uz dzeltena fona) un pieejama skriešanai, savukārt bērnu šķēršļu trase būs uzstādīta dienu pirms sacensībām un no plkst.18.00 ikvienam būs iespēja izmēģināt jaunos šķēršļus. Ir atvērta elektroniskā pieteikšanās treniņsacensībām šeit. Aicinām sacensībām reģistrēties savlaicīgi, jo apmaksājot tiešsaistē dalības maksu, iegūsiet atlaidi.

Šīs ir dalībniekam draudzīgas sacensības, jo dod iespējas skriet, nūjot tik, cik dalībnieks vēlas un var, turklāt sev pieejamā laikā, jo visos posmos tiks nodrošināts atvērtais starts un ikviens dalībnieks var doties startā no plkst.18.00 līdz 19.30. Visus dalībniekus pēc distances finišā gaidīs salds pārsteigums.

Sacensībās dalībniekiem distance būs jāveic noteikta laika limita ietvaros: SV-6 grupām 10 minūtes mazais aplis, SV-8 grupām 15 minūtes mazais aplis, SV-10, SV-12, SV-14 grupām 30 minūtes lielais aplis, SV-16 grupām un vecākiem, kā arī nūjotājiem SV Open grupā 60 minūtes lielais aplis. Atgādinām, ka dalībniekiem, kas piedalījās treniņsacensību 2.posmā, jāņem līdzi savs dalībnieku numurs no iepriekšējā posma.

Kopumā vēl paredzēti trīs treniņsacensību posmi – 19.jūlijā, 2.augustā, 6.septembrī, līdz ar to, līderu pozīcijas var mainīties. Aicinām Siguldas novada pirmskolas izglītības iestādes piedalīties treniņsacensībās un krāt punktus, kā arī cīnīties par aktīvākās pirmskolas izglītības iestādes statusu. Aktīvākā pirmskolas izglītības iestādes saņems specbalvu no Siguldas Sporta centra – dāvanu karti 200 eiro vērtībā, ko varēs izmantot peldbaseinā, ūdens atrakciju un atpūtas parkā vai pērkot ikvienu citu SIA „Siguldas Sporta serviss” pakalpojumu.

Tāpat aicinām treniņsacensībās piedalīties Siguldas novada sporta organizācijas un interešu grupas, jo aktīvākais iegūs īpaši specbalvu no Fischer Latvia – dāvanu karti inventāra iegādei 200 eiro vērtībā.

Dalības maksa pieaugušajiem piesakoties tiešsaistē vienam posmam ir 3,30 eiro, dalības maksa sacensību dienā 4,40 eiro. Skolēniem dalības maksa piesakoties tiešsaistē būs 2,20 eiro, bet dalības maksas sacensību dienā būs 3,30 eiro. Savukārt bērniem (SV-6 grupās) dalības maksas piesakoties tiešsaistē būs bez maksas, bet sacensību dienā 1 eiro. Papildus tiek piešķirtas 10% atlaide uzrādot Siguldas novada ID karti vai ievadot savu ID kartes numuru tiešsaistes reģistrācijas formā.

Treniņsacensības nebūtu iespējamas bez mūsu lieliskajiem atbalstītājiem: Siguldas novada pašvaldība, Siguldas Sporta centrs, Fischer Latvia, Asics, biedrības “A2”, SIA “Rāmkalni Nordeco”,” Kino Lora”, “Elvi Latvija”, “Siguldas saldējums”, “Kafe Serviss”, “Siguldas Sporta centra”, “Maiznīca Flora”, Kafejnīcas “Eklers”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

 

x

Nosūtīt ziņu