Water icon 28

Vairāk nekā 80 Siguldas novada ģimenes bez maksas varēs apmeklēt Ūdens atrakciju parku

18.07.2018

Pēc tehniskā pārtraukuma darbu ceturtdien, 19.jūlijā, atsāks Siguldas Sporta centra Ūdens atrakciju parks un peldbaseins. Par godu parka atvēršanai Siguldas Sporta centrs aicina visas maznodrošinātās un trūcīgās ģimenes ar bērniem un ģimenes, kas sadarbojas ar Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta nodaļu, apmeklēt Ūdens atrakciju parku bez maksas līdz pat augusta beigām. Šobrīd Siguldas novadā ir vairāk nekā 50 maznodrošinātas un trūcīgas ģimenes ar bērniem un 34 ģimenes, kas sadarbojās ar Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta nodaļu.

Sigulda jau izsenis ir zināma ar pilsētas un tās iedzīvotāju, novadnieku sportisko garu un vēlmi būt par pozitīvu piemēru, aicinot ikvienu būt aktīvam un piekopt veselīgu dzīves veidu, tādēļ Siguldas Sporta centrs ir nolēmis iepriecināt vēl vairāk novadnieku, sniedzot sociāli mazaisargātām ģimenēm iespēju līdz augusta beigām apmeklēt Ūdens atrakciju parku bez maksas.

Iniciatīva tiek realizēta sadarbībā ar novada Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta nodaļu, kas palīdzēs uzrunāt ģimenes un piedāvās tām vienreizēju bezmaksas apmeklējumu Ūdens atrakciju parkā – laikā no 19.jūlija līdz 31.augustam, darba dienās no plkst.12.00 līdz 14.00. Aicinām ikvienu no Siguldas novada maznodrošinātajām un trūcīgajām ģimenēm apmeklēt Ūdens atrakciju parku šajā laika posmā, uzrādot maznodrošinātās vai trūcīgās ģimenes izziņu, kā arī ģimenes, kas sadarbojas ar Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta nodaļu, sazināties ar nodaļas darbiniekiem, lai saņemtu sociālā dienesta apliecinājumu ar ko varēs bez maksas apmeklēt Ūdens atrakciju parku.

Jau ziņots, ka no 23.jūnija līdz 19.jūlijam Ūdens atrakciju parks un peldbaseins nebija pieejams apmeklētājiem, taču pēc nelielu remonta darbu veikšanas un ikgadējās tehniskās apkopes, tie jau atkal ir gatavi uzņemt apmeklētājus. Tehniskā pārtraukuma laikā Ūdens atrakciju parkā un peldbaseinu zonā tika veikta pirts lāvu atjaunošana, flīžu un stikla virsmu ģenerāltīrīšana, ģērbtuvju un dušu zonu ģenerāltīrīšana, peldbaseina inženiertehnisko sistēmu pārbaude un citi remontdarbi.

Ūdens atrakciju parks ir vieta, kur izbaudīt nesteidzīgu atpūtu visai ģimenei īstā tropu klimatā starp palmām un ūdeņiem, kur ūdens temperatūra visu gadu ir +30 grādi. Parkā ir pieejams bērnu ūdens atrakciju baseins ar slidkalniņiem un ūdenskritumu, kuru iecienījuši vecāki ar mazākajiem bērniem, ūdens slīdrenes kopumā 40 metru garumā, kas priecē gan lielus, gan mazus piedzīvojumu meklētājus, ūdens kaskādes atbrīvos muskuļu saspringumu gan sportistiem, gan ikdienas un stresa nogurdinātajiem. Ir pieejamas trīs dažādas pirtis ikviena gaumei, aukstā ūdens baseins, kas paredzēts, lai atdzesētos pēc pirtīm vai rūdītos visu gada garumā. Ikvienu priecēs arī hidromasāžas gultas, hidromasāžas dušas, kas atjaunos spēkus un uzlabos pašsajūtu un īsta Alpu saule ūdens parka otrajā stāvā.

 

 

x

Nosūtīt ziņu