Water icon 28

Atlikuši divi “S!-Velo” posmi, lai noskaidrotu 2018. gada ātrākos velobraucējus

23.07.2018

26.jūlijā aicinām velobraukšanas entuziastus piedalīties „S!-Velo 2018” treniņsacensību pirmspēdējā, 4. posmā, kas notiks Fischer Slēpošanas centrā, Puķu ielā 4, Siguldā. Pēdējais posms plānots 2018. gada 30.augustā. Pirmajos posmos sacensības pulcēja jau teju 550 dalībniekus. Kopumā treniņsacensībās ir iespēja piedalīties 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem – dipu-dapu klasē, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem –, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi. Riteņbraucēji ar nelielu sacensību pieredzi var piedalīties arī open jeb atvērtajā grupā un mēroties spēkiem līdzvērtīgā 15 kilometru garā distancē.

4. posmā plānotas sekojošas distances: SV-dipu dapu grupām – 400 metru distance pa stadiona apli, SV-6 grupām 800 metru distance pa stadiona apli, SV-8 grupām 1,2 kilometru distance trases asfaltētajā daļā, SV-10 grupām 2,4 kilometru distance trases asfaltētajā daļā, SV-12 un S-14 grupām 6 kilometru distance trases asfaltētājā daļā un meža takās, V-14 grupai 8 kilometru distance trases asfaltētājā daļā un meža takās, sākot no SV-16 un vecākām dalībnieku grupām līdzīgi kā trešajā būs jāveic 15 kilometru aplis marķētā trasē gar Gauju, virzienā uz Rāmkalniem.

Reģistrācija sacensību dienā uz vietas un numuru saņemšana no plkst. 17.30, SV-dipu dapu grupas startēs no plkst.19.00 līdz 19.20, savukārt pārējiem atvērtais starts no plkst.18.00 līdz 19.30.

Ņemot vērā aktīvo sacensību norisi Fischer Slēpošanas centrā, esam uzlabojuši marķēšanu velo trasēs –  2 un 5 kilometru trase tagad ir pastāvīgi marķētas (norādes baltā krāsā), tomēr treniņsacensību 4.posmā 5 kilometru distance nav iekļauta. 15 kilometru trase tiks nomarķēta pirms sacensībām iepriekšējā dienā. Aicinām trešdien no plkst. 17.00 jau izbraukt un iepazīt trasi treniņa nolūkos, lai sacensībās būtu iespēja koncentrēties uz labākiem rezultātiem.  Pastāvīgi marķētās trases dod iespēju trenēties riteņbraukšanā ikdienā un mērķtiecīgi gatavoties gan S!-sacensībām, gan citām velobraukšanas norisēm.

Aicinām visus tos, kuri vēl nav reģistrējušies un apmaksājuši dalību uz visiem ,,S!-Velo” posmiem, reģistrēties un veikt dalības apmaksu par 4. posmu līdz 25.jūlija, plkst 17.00. Apmaksāt dalību iepriekš ir izdevīgāk, jo tiek piemērotas atlaides.  Reģistrācija un apmaksa sacensībām ir atvērta šeit.

Paldies sacensību atbalstītājiem bez kuriem sacensību norise nebūtu iespējama – Siguldas novada pašvaldībai, biedrībai ,,A2”, Fischer Slēpošanas centram, AS ,,Rīgas piena kombināts – Food Union”, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA  ,,Veloprofs.lv”, SIA ,,Siguldas saldējums”, Dabas laboratorijai, Piedzīvojumu parkam ,,Tarzāns”, kafejnīcai ,,Mr.Biskvīts”.

Ar papildus informāciju un sacensību nolikumu iespējams iepazīties šeit . Aicinām sacensībām reģistrēties savlaicīgi, lai sacensību dienā būtu iespēja koncentrēties tikai uz veiksmīgiem startiem.

Sekojiet informācijai par sacensībām Fischer Slēpošanas centra tīmekļa vietnē un facebook profilā .

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu