Water icon 28

Piedalies „S!-Skate 2018” treniņsacensību trešajā posmā

20.08.2018

23.augustā tiks noskaidroti labākie treniņsacensību „S!-Skate 2018” trešā posma skrituļslidotāji un rollerslēpotāji. Treniņsacensības jau notiek piekto gadu un kļuvušas par tradīciju gan lieliem, gan maziem skrituļslidotājiem. Šogad sacensībās aicināti startēt arī rollerslēpotāji. Kopumā šovasar notiks vēl divi treniņsacensību posmi: 23.augustā un 20.septembrī.

Sacensību starts plānots no plkst.18.30, bet reģistrācija jau no plkst.17.30  Fischer Slēpošanas centrā Puķu ielā 4, Siguldā. Ir atvērta elektroniskā pieteikšanās treniņsacensībām Fischer Slēpošanas centra tīmekļa vietnē http://www.siguldassports.lv.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas un rollerslēpošanas iemaņas. Kopumā sacensību dalībnieki varēs startēt 26 skrituļslidotāju grupās un četrās rollerslēpotāju open grupās, ņemot vērā vecumu un meistarības līmeni. Skrituļslidošanas  open grupās dalībnieki startēs ar fitnesa klases slidām, kurām ir augstais slidzābaks.

Trešajā  sacensību posmā plānots brīvais starts ar kontrollaiku. Paši mazākie sacensību dalībnieki S-6 un S-8 grupās startēs  plkst.18.30 , V-6 un V-8 grupās  plkst.18.45. Paralēli jaunākajām grupām  18.30 tiks dots starts grupām SV Open un SV Open Juniori rollerslēpošanā. Dalībnieki startēs atsevišķā koridorā, stadiona zonā distance būs jāveic klasikā. Pārējām grupām starta laiks ir no plkst.19.30 līdz 20.00.  Distances garums ir 1,2 km pa apli - SV10, SV12, SV12 Open, SV14, SV14 Open grupām - 30 min., pārējiem - 60 min.

Reģistrējoties un apmaksājot sacensību dalības maksu tiešsaistē līdz 22.augusta plkst.17.00, dalībnieks iegūs atlaidi dalības maksai. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalība sacensībās gan maksājot tiešsaistē, gan sacensību norises dienā - 10% atlaide.

Sacensību noslēgumā tiks organizēta loterija, kurā būs iespēja piedalīties dalībniekiem, kuri startējuši vismaz trijos no četriem posmiem, līdz ar to vērtīgas balvas iegūs ne tikai ātrākie, bet arī veiksmīgākie dalībnieki.

Sacensības organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Sacensības atbalsta: Siguldas novada pašvaldība, Fischer Latvia, Biedrība „A2”, SIA „Rāmkalni Nordeco”, SIA „Siguldas saldējums”, Briko Maplus, SIA „Siguldas maiznieks”, A/s „Dobeles dzirnavnieks”, Restorāns „Kungu rija”.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

 

 

 

 

x

Nosūtīt ziņu