Water icon 28

Līdz 1.oktobrim iegādājies Siguldas Sporta centra abonementus par esošajām cenām

21.09.2018

Lai arī turpmāk siguldieši tikpat aktīvi izmantotu plašo sporta nodarbību piedāvājumu pirms gada atklātajā sporta būvē, veicot izmaiņas cenu politikā, līdz 1.oktobrim Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašnieki tiek aicināti iegādāties abonementus par esošajām cenām.

No 1.oktobra Siguldas Sporta centrs apmeklētājiem būs pieejams jauns peldbaseina abonementa veids ar neierobežotu apmeklējumu skaitu, tāpēc līdz 1.oktobrim siguldiešiem ir iespēja iegādāties vēl esošos peldbaseina abonementus, kas ir 10 reižu abonements (izmantošanas laiks 2 mēneši), 20 reižu abonements (izmantošanas laiks 3 mēneši), 30 reižu abonements (izmantošanas laiks 5 mēneši) un 50 reižu abonements (izmantošanas laiks 8 mēneši). 

Esošie abonementi ir pieejami iegādei līdz 1.oktobra plkst.7.00 gan klātienē Siguldas Sporta centrs kasēs, gan interneta vietnē www.siguldassports.lv

No 1.oktobra tiks mainīta cena peldbaseinu apmeklējumam no 4,00 eiro uz 5,00 eiro pieaugušajam un no 3,30 eiro uz 4,25 eiro bērniem vecumā no 8 gadiem, skolēniem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām. Izvērtējot patstāvīgo apmeklētāju plūsmu ir izveidots jauns un izdevīgāks mēneša abonements, kuram nav apmeklējuma reižu limita, tas nozīmē, ka jebkurā peldbaseina publiskajā laikā abonementu varēs izmantot bez reižu ierobežojuma. Šāda abonementa cena vienam mēnesim būs 30,00 eiro, trīs mēnešiem – 72,00 eiro, sešiem mēnešiem – 126,00 eiro, bet divpadsmit mēnešiem – 216,00 eiro. Sešu un divpadsmit mēnešu abonementiem tiks dota iespēja veikt abonementa apmaksu pa daļām – sešu mēnešu abonementi 2 daļās, bet divpadsmit mēnešu abonementi – 4 daļās. Arī uz Spēka zāles sešu un divpadsmit mēnešu abonementiem attieksies iespēja to apmaksu veikt pa daļām, savukārt iegādājoties vienāda termiņa – trīs, sešu vai divpadsmit mēnešu Spēka zāles un peldbaseinu abonementu, lētākajam tiks piešķirta 50% atlaide. Siguldas novada ID karšu lietotājiem peldbaseina un Spēka zāles abonementiem tiek piešķirta atlaide viena mēneša un trīs mēnešu periodiem.

Pirmajā darbības gadā Siguldas Sporta centrs kopumā apmeklēts vairāk nekā 150 000 reizes, tajā skaitā arī deklarētie siguldieši, kas veido lielāko klientu īpatsvaru: peldbaseinā 60%, Spēka zālē 65% un Ūdens atrakciju parkā 30%.

Papildinot piedāvājumu Siguldas Sporta centrs jaunajā sezonā apmeklētājiem būs pieejamas vairāk nekā 20 dažādas nodarbības, kuru klāstu papildinās sporta un dejas apvienojums “Zumba”, augstas intensitātes treniņš “Body Bike”, kā arī vispārēji attīstošas funkcionālās nodarbības bērniem “CrossFit”.

Lai gan cenu izmaiņas skar arī Ūdens atrakciju parka apmeklējumu brīvdienās un svētku dienās, siguldiešu ID kartes īpašniekiem šajās dienās tiks palielināta esošā 10% atlaide uz 20%. Ūdens atrakciju parkā tiks palielināta cena apmeklējumam tikai brīvdienās vai svētku dienās un izmaiņas attieksies gan uz individuālajām biļetēm, gan ģimenes grupu piedāvājumiem “Ģimene 3”, “Ģimene 4”, “Ģimene 5” un “Ģimene 6+”. Šīs izmaiņas ļaus sabalansēt apmeklētāju plūsmu starp brīvdienām un darba dienām, bet, lai arī siguldiešiem būtu iespēja izdevīgāk izbaudīt atpūtu Ūdens atrakciju parkā brīvdienās vai svētku dienās, Siguldas novada ID karšu lietotājiem tiks palielināta atlaide tikai šajās dienās no 10% uz 20%.

Grupu nodarbībām Vingruma zālē un TRX zālē tiks mainīta cena vienreizējam apmeklējumam pieaugušajam no 5,50 eiro uz 6,00 eiro, kā arī turpmāk būs nepieciešamība pierakstīties uz visām grupu nodarbībām. Grupu nodarbībām peldbaseinā cena netiks mainīta un ūdens aerobikai un Aquafitmat nodarbībām pieaugušajam tā būs 7,50 eiro. Cena uz vienu nodarbību būs zemāka, ja grupu nodarbībām tiks iegādāts viens no diviem piedāvātajiem abonementiem: četrām nodarbībām, kas izmantojams četrās nedēļās, un astoņām nodarbībām, kas izmantojams piecās nedēļās.

No 1.oktobra tiek mainīts arī Zelta klienta kartes piedāvājums. Turpmāk neierobežotu 12 mēnešu apmeklējumu peldbaseinos, Spēka zālē, kā arī Ūdens atrakciju parkā apmeklētāji varēs iegādāties par 576.00 eiro.

Nelielas pakalpojumu cenu izmaiņas tiek plānotas arī citās SIA “Siguldas Sporta serviss” sporta bāzēs – Fischer Slēpošanas centrā un Siguldas Pilsētas trasē, par kurām informācija būs pieejama mājas lapā un izsmeļošāk tiks sniegta, tuvojoties ziemas sezonai.

Šeit vari iepazīties ar jaunajām cenām

x

Nosūtīt ziņu