Water icon 28

Jaunas nodarbības un treniņu iespējas Siguldas Sporta centrā

04.02.2019

Rūpējoties, lai Siguldas novadā būtu pieejamas sporta nodarbības un treniņu iespējas dažādām gaumēm, sākot ar 4. februāri Siguldas Sporta centrs apmeklētajiem piedāvā arī “Indoor bike” un “Body bike” treniņus, Klinšu kāpšanas nodarbības bērniem un papildus Grūtnieču vingrošanas nodarbību.

Ar “Indoor bike” ikvienam ir iespēja izbaudīt riteņbraukšanas burvību uz interaktīvajiem “BKOOL” velo trenažieriem un īstiem “Fondreist” šosejas velosipēdiem, kas apvienojumā ar planšetēm rada teju īstas un reālas velo braukšanas sajūtas. Velo trenažieri ir īpaši noderīgi riteņbraucējiem, lai ziemas periodā sagatavotos jaunajai sezonai. Trenažierus var izmantot gan individuāli, gan draugu grupā savstarpēji sacenšoties vienā trasē. Gan pirms, gan pēc “Indoor bike” sesijas var izmantot Siguldas Sporta centra Spēka zāli un inventāru.

Vienas sesijas / brauciena ilgums līdz 120 minūtēm. Pirmās reizes vēlams ierasties 15 - 20 minūtes pirms jūsu izvēlētā “Indoor bike” sesijas laika, lai laicīgi varat sagatavot inventāru. Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta.

Cenrādis “Indoor bike”:

  • 3 eiro pirmā reize, iepazīšanās brauciens;
  • 8 eiro 1 brauciens;
  • 25 eiro 6 braucieni.

“Body bike” nodarbības pie Anitas Baumanes. Nodarbībās uzsvars tiek likts gan uz tempa, gan uz slodzes veida maiņām, vienlaikus trenējot sirds, asinsvadu un elpošanas sistēmu, kā arī attīstot aerobo izturību. “Body bike” nodarbības lieti noder tiem, kas vēlas samazināt sava ķermeņa lieko svaru. Vienas nodarbības ilgums 55 minūtes, maksa 7.50 eiro. Iepriekšēja pieteikšanās obligāta.

“Klinšu kāpšanas nodarbības” bērniem (notiek uz traversa sienas Siguldas Sporta centrā) angļu valodā notiks otrdienās plkst. 16.00 un 17.00. Treniņi paredzēti pirmsskolas un skolas vecuma bērniem bez priekšzināšanām klinšu kāpšanā. Nodarbības angļu valodā pasniegs treneris – Andrés Gómez Córdoba. Treniņos audzēkņi drošā, saistošā un jautrā veidā iepazīs klinšu kāpšanas pamatprincipus, vienlaikus nostiprinot vispārējo fizisko sagatavotību un paplašinot angļu valodas zināšanas. Tāpat “Klinšu kāpšanas nodarbības” jauniešiem uzlabo savstarpējās saskarsmes kultūru, jo kāpšanas sportā ļoti svarīga ir grupas biedru savstarpējā sadarbība un atbalsts. Vienas nodarbības ilgums 45 minūtes, maksa 3 eiro.

Atsaucoties uz lielo pieprasījumu, sadarbībā ar treneri Faniju Šitcu, no februāra ir izveidota papildus grūtnieču vingrošanas nodarbība – piektdienās plkst. 11.00 Vingruma zālē. “Vingrošana grūtniecēm” ir fizisko aktivitāšu komplekss, kas ļauj sievietēm sagatavoties dzemdībām, uzturot ķermeni labā formā grūtniecības laikā, saudzīgā veidā stiprinot kustību un balsta aparātu, apgūstot relaksācijas tehnikas un vingrinājumus pēcdzemdību periodam. Lai piedalītos šajās nodarbībās, nepieciešama ārsta izziņa.

x

Nosūtīt ziņu