Water icon 28

Treneri / instruktori

Centrā ir sertificēti treneri un instruktori, kuri labprāt sniegs savu padomu un palīdzēs sportot gribētājiem pareizi apgūt sportošanai nepieciešamās prasmes. Atkarībā no jūsu mērķa treneri un instruktori ieteiks katram atbilstošākās grupu nodarbības.

Karīna Gaide

Karīna Gaide

Hatha joga trenere

Karīna Jogu iepazina un sāka pasniegt pēc ceļojuma uz Indiju, kur apguva seno zināšanu pamatus no Guru, un praktizē to jau divdesmit gadus, kas pašreiz ir Karīnas dzīves svarīga sastāvdaļa un filozofija, un caur šīm zināšanām tā tiek nodota arī citiem, palīdzot tiekties uz līdzsvaru un harmoniju ikdienā. Papildus zināšanas par organisma veselību Karīna ir apguvusi Paula Stradiņa medicīnas koledžā. Tas viņai kā jogas instruktorei nodarbībās ļauj izprast un palīdzēt cilvēkiem veikt dažādas sarežģītības pakāpes vingrinājumus, atbilstoši katra spējām un sagatavotības pakāpei.

Karīna: ,,Neviens, izņemot sevi pašu, nespēs padarīt mūs patiešām veiksmīgus un laimīgus. Panākumi, veiksme un laime, pēc kā visi tā tiecas, atrodas katrā no mums. Joga ir viens no ceļiem, kā atgriezties pie sevis, sasniedzot harmoniju un iedvesmojot."

Hatha joga trenere.

x

Nosūtīt ziņu