7

Martā būs iespēja piedalīties bezmaksas nūjošanas un distanču slēpošanas nodarbībās

09.02.2021

Kopš pagājušā gada novembra Siguldas novada iedzīvotājiem ir dota iespēja piedalīties dažādās bezmaksas āra nodarbībās pie pieredzējušiem treneriem. Šo piecu mēnešu laikā Siguldas novada iedzīvotājiem ir bijusi iespēja piedalīties Cigun, Aerobikas, skriešanas, nūjošanas un distanču slēpošanas nodarbībās gan Siguldā, gan Allažos, Jūdažos un Morē

Arī marta mēnesī turpināsim šo labo tradīciju un nodarbosies ar fiziskām aktivitātēm svaigā gaisā. 10. un 24.martā plkst.18.00 pie Siguldas Sporta centra tiks organizētas bezmaksas nūjošanas nodarbības pie treneres Fanijas Šitcas. Savukārt 6. un 20.martā plkst.8.30 Allažos, plkst.10.00 Jūdažos un plkst.11.30 Morē.

Ja laikapstākļi būs noturīgi un piemēroti, visu martu, trešdienās plkst.19.00 un sestdienās plkst.10.00 Fischer Slēpošanas centrā būs iespēja piedalīties bezmaksas distanču slēpošanas nodarbības. Distanču slēpošanas apmācību vadīs pieredzējuši treneri –  Laura Lapiņa, Raivis Zīmelis un Kaspars Kārkliņš.

Sakarā ar valstī izsludināto ārkārtas situāciju, āra grupu nodarbībās drīkst piedalīties līdz 10 dalībniekiem un ir nepieciešama pieteikšanās. Lai pieteiktos uz nūjošanas nodarbību ir jāzvana pa tālruni 25448860, savukārt pieteikšanās distanču slēpošanas nodarbībai, zvanot pa tālruni 29118847 vai rakstot uz e-pastu fsc@siguldassports.lv.

Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem inventārs Fischer Slēpošanas centrā ir pieejams bez maksas, pieaugušajiem, kuriem nav savs inventārs, ir iespēja iznomāt profesionālu inventāru no Fischer Sporta Latvia.

Atgādinām, ka vēl ir iespēja pieteikties uz 13. un 27.februāra nūjošanas nodarbībām Allažos, Jūdažos un Morē. Savukārt visas vietas uz bezmaksas distanču slēpošanas nodarbībām Fischer Slēpošanas centrā februārī jau ir aizpildītas, tāpēc aicinām jūs pieteikties uz marta nodarbībām.

Pateicoties Eiropas Sociālā fonda atbalstam Siguldas novadā tiek organizētas bezmaksas nodarbības Siguldas novada iedzīvotājiem “Esi vesels Siguldas novadā!”

x

Nosūtīt ziņu